jump to navigation

Talvisodan myyttinen henki Tuesday, March 7, 2006

Posted by Sami Oinonen in musiikki.
trackback

Born To Kill.jpgPiipahdin eilen mobiiliteollisuuden verkostoitumisyhdistyksen, MobileMondayn, maanantaitapaamisessa Yrjönkadulla, sillä paneelikeskustelun aiheena oli aina kiinnostava mobiilimusiikki ja tekijänoikeudet. Kun puhe kääntyi DRM:ään (Digital Rights Management) optimistiksi tunnustautunut SonyBMG:n tj. Kimmo Valtanen vertaili lähtemättömästi DRM:n implementointiin liittyviä vastoinkäymisiä sodankäyntiin:

” We may have lost the battle, but not the whole war”. Tällä Valtanen viittasi todennäköisesti taannoiseen Sonyn rootkit-jupakkaan. Hän painotti myös oikean asennoitumisen olevan tärkeää: “If we had [the wrong] mentality during the Winter War …?” Ei saa luovuttaa, ei. Läpi harmaan kiven. Mutta se, ketä vastaan Valtanen on sodassa ja miksi, jäi epäselväksi.

Advertisements

Comments»

1. Kohti Euroviisuja - kansalainen S hämmenttyy « ÜBERKUUL. - Monday, August 28, 2006

[…] No kylläpäs on monimutkaista. Salaliittoteoreettikona minulle juttu alkoi haiskahtamaan pahasti siltä, että monikansalliset levy-yhtiöt ehdottavat omia artistejaan ja omia säveltäjiään totuttuun sulle-mulle-tapaansa. Ilmankos se SonyBMG:n Valtanen oli niin helvetin hyvää kaveria Lordin kanssa Euroviisujen finaaleissa. […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: