jump to navigation

It’s a Sin Wednesday, March 15, 2006

Posted by Sami Oinonen in überkuul, taide.
trackback

postsecret-stamps.jpg
PostSecret-saitin perustaja Frank Warren on julkaissut saitille postikorteilla anonyymisti lähetetyistä salaisuuksista jo yhden kirjan jota on myyty yli 150 000 kappaletta. Jatkoa on nyt luvassa, sillä Harper Collins julkaisee neljän kirjan sarjan salaisuuksia. Saitti ja kirjat ovat paikallaan, ne herättävät tunteita ja keskustelua. PostSecret-saitti on pitkään ollut hitti ja ei ihme sillä se on eräänlaista terapiaa niille jotka näin saavat ehkä raskaimmista raskaimman salaisuutensa kerrottua ja pois sydämeltään, olipa se sitten vaikkapa toive, fantasia tai tunnustus. Lukijoiden näkökulmasta PostSecret toimii myös eräänlaisena tervepäisyyden mittarina. Jos joku saitin salaisuuksista natsaa omien ajatusten kanssa, niin voi huojentua ja huoletta todeta olevansa yhtä terve (tai hullu) kuin joku toinen. Ja tottakai konsepti on mielenkiintonen tirkistelynäkökulmasta. Kyllä toisten salaisuuksien taivastelu on tavattoman antoisaa ja terapeuttista puuhaa.

Muutama kommentti saitilta:

“When I read these, I don’t feel so alone.”
-Calgary

“I cryed when i saw your site. Its truly amazing that so many people have so many secrets like mine. I wish i could just tell most of these people it will be ok, cause i myself have never had anyone tell ME that…and it would help.”
-West Virgina

“So many of my secrets are there, without even sending a card.”
-Mexico

[Lisäys: PostSecret ruletti juuri 2006 Bloggies-skabassa, se voitti kategoriat: amerikkalainen blogi, yhteisöblogi, uusi blogi, ajankohtainen blogi, ja vuoden paras blogi]

[PostSecret via CoolHunter]

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: