jump to navigation

MP3-soitin ja snoukkalauta voivat pelastaa henkesi Friday, March 17, 2006

Posted by Sami Oinonen in tee-se-itse.
trackback

mammoth.jpg34-vuotias snoukkaaja Eric LeMarque pelastautui taannoin neuvokkuutensa ja mm. mp3-soittimensa FM-radion avulla vietettyään seitsemän yötä eksyksissä Sierra Nevadan Mammoth-vuorella Kaliforniassa.

“Recalling a movie, he jury-rigged a compass by floating a metal needle on a bit of wood floating in water. He turned the radio on his MP3 player into a direction finder after he noticed that reception on a station broadcast from Mammoth grew stronger when pointed north.”

Hänen kännykkänsä akku oli aikaa sitten kuollut. Auta armias jos Eric olisi kuunnellut drm-suojattuja biisejä soittimestaan, silloin ei olisi siitäkään ollut apua (ks.ed.posti). Nokkelana Eric käytti myös snoukkalautaansa kirveenä irrottaessaan puiden kaarnaa eristeeksi lunta vastaan ja ruoakseen. Hän vältti syömästä kehon lämpötilaa alentavaa lunta. Valitettavasti hänen jalkansa paleltuivat liiaksi ja ne jouduttiin osin amputoimaan. Hän suunnittelee vielä snoukkaavansa: “I’ll be snowboarding next season”. Ericin neuvokkuudesta kannattaa ottaa oppia.

[Newsweek]

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: