jump to navigation

Hän on Nightwishin uusi solisti Sunday, March 19, 2006

Posted by Sami Oinonen in musiikki.
trackback

ScabbiaCristina.jpgKansallisylpeytemme Nightwish on aloittanut virallisesti uuden solistin etsinnän. Perjantaina julkaistun tiedotteen mukaan Nightwish etsii solistia, jolla on laulutaidon lisäksi ulkonäköä, karismaa, rohkeutta ja hyvä englannin kielen taito. Nämä kriteerit pätevät ainoastaan Whitesnake-solisti David Coverdaleen, mutta oletan että (nimenomaan tuota) miessolistia Nightwishin poikakööri ei halua riesakseen.

Ratkaistakseni Nightwishin seuraavan laulajan arvoituksen, sillä se on kaikkien meidän suomalaisten tehtävä, päätin turvautua alati avuliaan Googlen apuun. Hakutermit “beautiful”,  “female”, “metal”,  “singer”, “wanted” tulevat ikään kuin annettuina. Kun lisätään Nightwishin käsittääkseni edustaman tyylisuunnan, oopperametallin, innoittaja ja oopperan syntymaa Italia hakuun, niin samalla karsiutuvat pois teeskentelijät. Vain aito oopperakulttuurin perillinen kelpaa meille. Nainen, jonka geeneissä sykkii teatraalinen paatos. Nainen, jossa on ainesta suureksi diivaksi ja eteeriseksi metallijumalatareksi. Näin saamme hauksi: “beautiful italian female metal singer wanted“. Ja Sesam aukene, ensimmäisenä Google tarjoaa tätä kuvankaunista naista.

Pikainen taustatarkistus osoittaa että hän täyttää muutkin kriteerit. Mutta ennen kaikkea hän on kaunis italialainen nainen. Nightwishin kultasormi-Holopaisen ei enää tarvitse etsiä, sillä heavybändi Lacuna Coilin laulajatar Cristina Scabbia vaikuttaa täydelliseltä, todelliselta unelmasolistilta. Vaikken olekaan kuullut Nightwishiltä kuin ehkä yhden biisin ja Lacuna Coililta vielä vähemmän, niin se ei haittaa, minä tiedän, sillä Google tietää. Hän on SE OIKEA.

Advertisements

Comments»

1. Kuraattori - Sunday, March 19, 2006

Aiemmin itsekin hieman mietin kuinkahan siinä käy, mutta taitaa olla Lacuna Coil joka laittaa pillit pussiin ja tuo “melko” hyvin ulkoisilta avuiltaan kriteerit täyttävä italialaiskaunotar laulaa Nighwishin seuraavalla levyllä. Minäkin tiedän nyt.

2. Sami Oinonen - Sunday, March 19, 2006

toivotaan että Cristinaa pesti kiinnostaa.Tarja oli sellainen nyyhkyttävä hissukka. C:ssä tuntuisi olevan ns. munaa. Saisi Nightwishinkin imago vähän uutta potkua.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: