jump to navigation

Pelastakaa kruunukorkit Thursday, March 30, 2006

Posted by Sami Oinonen in design.
trackback

ring-thing.jpgOnpas harvinaisen näppärä sormus. Sillähän voi avata pullonkorkkeja. Kauan eläköön vanhan koulun kruunukorkit. Olutpulloissa jenkeistä yleistyvät kruunukorkkien näköiset kierrekorkit ovat rienausta. Ne vievät kaiken ilon olutpullon aukaisusta, tuosta vuosikymmenien takaisesta miehekkäästä rituaalista. Ostamalla tämän sormuksen estät kruunukorkkeja kuolemasta sukupuuttoon. Jalo teko. [ThinkGeek]

Advertisements

Comments»

1. PA - Thursday, March 30, 2006

Noista sormusavaajista oli juttua Cityssä pari vuotta sitten. Joku suomalainen niitä kai valmisti.

2. Sami Oinonen - Thursday, March 30, 2006

hienoa, pitihän se arvata että suomalaisia on tämänkin nerokkaan oivalluksen takana. noita sormuksia kannattaisi kyllä myydä esim. kaljakorin ja mäyräkoirien kylkiäisenä sitten subventoituun hintaan. joku olutseura voisi ottaa tämän asian ajaakseen. olen aivan varma että jokin panimo tarttuisi heti tähän. hyvän asian puolesta.

3. Kuraattori - Thursday, March 30, 2006

Suomen olutpullokanta on niin valtava, ettei ole todennäköistä pelkoa kruunukorkkien poistumisesta. Tölkkien verotuksen muutos on lähin, eikä sekään kovin lähellä ole, asia mikä kruunukorkillisten pullojen saatavuuteen lähitulevaisuudessa voisi vaikuttaa. Valitan 😉 Jalo teko tuo olisi silti.

Tässä kohtaa piti tarkistaa muistinko väärin että Pulju.net myisi myös noita sormuksia, mutten ainakaan ensisilmäyksellä sitä sieltä löytänyt.

4. Timo Riitamaa - Thursday, March 30, 2006

Eikun se suomalainen hopeaseppä teki vähän fiinimpiä. Tätä saa ostaa Fredan kokkikaupan Bulevardin tilpehöörisivutoimipisteestä ehkä kymmenellä eurolla. Tai ainakin vuosi sitten sai. Toimii erinomaisesti ja kestää.

5. PA - Friday, March 31, 2006

Kylläpä kirjoitin jälleen huonosti. Tarkoitin, että avaajista ylipäätään oli juttua, ei nimenomaan näistä. Cityssä esitellyt suomalaiset olivat tosiaan paremman näköisiä.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: