jump to navigation

Tilaa ja tuhoa Friday, March 31, 2006

Posted by Sami Oinonen in web.
trackback

computerdelete.jpg"podcasting = a digital recording of a radio broadcast or similar program, made available on the Internet for downloading to a personal audio player"
[New Oxford American Dictionary]

Näinhän se määritelmä kuuluu. Mutta mitkä oikeastaan ovat podcastin käyttötilanteita?

"According to a recent consumer survey conducted by Bridge Data, the relevance of portability to podcast usage has been vastly overstated. In fact, more 80% of podcast downloads never make it to a portable player or another device – they are consumed on the PC (or, worse, never listened or deleted)."

Voin sanoa ainakin omalta kohdaltani että ylläoleva pitää täysin paikkaansa. Minä kuuntelen lähes kaiken läppäriltä, ja harvoin siirrän iPodiin tai kännykkään, ja vielä harvemmin olen polttanut cd:n pitkien automatkojen iloksi. Tietokoneelleni kertyy usein suht' messevä backlog kuuntelemattomia podcasteja lähinnä iTunesin petollisen helpon tilaustoiminnon ansiosta. Niinpä aika ajoin totean vain kylmän viileästi, että "jaahas, noista meni aika jo ohi" ja painan deleteä. No, onneksi bittien hamstraaminen ja hukkaanheittäminen ei nyt niin kovin ekologisesti kestämätöntä ole. ISPt eivät ainakaan valita.

[DesignTechnica]

Advertisements

Comments»

1. PA - Saturday, April 1, 2006

Minä kyllä kuuntelen valtaosan podiltani. Ei niitä tarvitse sinne erikseen siirtää, kun laittaa siirtymään automaattisesti.

2. Sami Oinonen - Saturday, April 1, 2006

niinhän sinä iTunesissa taitaa olla sellainen toiminto, mutta minulla on vaan shuffle ja sehän tirahtaa täyteen heti jos sinne automaattisesti jotain latailee. ja vaikka mahtuisikin haluan kontrolloida mitä laitteeseen menee, mitä poistuu ja mitä jää. meitä on moneen junaan.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: