jump to navigation

Toimitusjohtajan katsaus Sunday, April 2, 2006

Posted by Sami Oinonen in überkuul.
trackback

ceo s oinonen.jpgVuoden ensimmäinen neljännes oli ÜBERKUUL-konsernille integraation ja hurjan kasvun aikaa. Rakensimme noin kolmesta sadasta erillisestä blogista yhtenäisen ÜBERKUUL-konsernin, joka on nykyaikainen ja ketterä blogiaggregaatti, originaattori ja hölinätehdas. Vuoden 2005 loppupuolella julkistimme strategiamme, jonka mukaan ÜBERKUUL erikoistuu toisaalta ruoskimaan ilmiöitä jotka skulaavat verkkariin ja toisaalta ponnettoman kritiikittömästi ylistämään kaikkea sellaista joka on kertakaikkisen überkuul. Konserni panostaa edelleen myös älynväläysten tuotekehitykseen ja ulkoistuksiin sekä viestintäpalveluihin.

ÜBERKUULin ensimmäinen vuosineljännes 2006 toteutui suunnitelmiemme mukaisesti. Ryhdyimme jalkauttamaan joulukuussa 2005 julkistettua strategiaa konsernissa. Jatkoimme blogitoimintojen kehittämistä ja yhtenäistimme toimintatapojamme. Vahvan tilaaja-ja kävijämäärän kasvun ja käyttäjäpalautteen ansiosta yhtiön "bloggaan siis olen olemassa"-aste, "bullshit bingo & name dropping"-suhdeluku sekä "A-list blogger suck up"-indeksi paranivat merkittävästi. Vuoden 2006 aikana tavoitteemme on edelleen kasvattaa liiketoimintaamme strategian mukaisesti, jatkaa sisäistä kehitystämme tavoitteena selkeästi yksi yhtenäinen käyttäjäkokemus ja bloginirvana, huolehtia henkilöstön työtyytyväisyydestä ja osaamisen kehittämisestä sekä edelleen vahvistaa yhtiön johtamisjärjestelmiä.

Vuoden 2006 ensimmäinen neljännes oli monella tavalla menestyksellinen. Haluan lausua parhaat kiitokseni asiakkaillemme, kumppaneillemme ja omistajillemme hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Erityiset kiitokseni osoitan ÜBERKUULin henkilöstölle, jonka innovatiivinen, vastuuntuntoinen ja ahkera työ on tuottanut nämä tulokset.

Sami K. Oinonen
Toimitusjohtaja
ÜBERKUUL-konserni

[Google:"toimitusjohtajan katsaus"]

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: