jump to navigation

ja yks gepardi tuolle kypäräpäiselle kans… Tuesday, April 4, 2006

Posted by Sami Oinonen in innovaatiot, mopot.
trackback

bmw system5.jpgOnkohan niin, että tässä BMW:n valmistamassa kypärässä on kaikki ja vielä enemmän. Sen lisäksi että se täyttää kypärän perusfunktion, olla turvallinen, Bemari yrittää differoida sen muista elintärkeällä Bluetooth-yhteydellä. BMW WCS-1 System 5-kypärässä on seksikkään ja suuhunsopivan nimen lisäksi sisäänrakennettu mikrofoni ja langaton Bluetooth-yhteys, jolla niiden välttämättömien puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen ja GPS-navigaattorin reittivinkkien seuraaminen käy, tuulensuhinan ja moottorinpärinän niin salliessa, käden käänteessä. Ja jos mp3-soittimesi on Bluetooth-henkinen, niin anna palaa vaan iisiraideria kuuloluut helliksi. Mutta, onkohan Bemarilta jäänyt tuotekehittely kaikesta huolimatta puolitiehen, sillä missä on jo jokaisen hintaluokan vakio-ominaisuus eli visiirin heijastuva mittaristo ja GPS-karttatieto?

No joka tapauksessa tässä on kypärä, jota ei välttämättä halua riisua ollenkaan päästään, sillä maailma kypärän sisällä alkaa olemaan jo niin mielenkiintoinen että ihan vaihtelun vuoksi voisi steppailla kartsalla coolisti kypäräpäisenä.

[BMW via GizmoWatch]

Advertisements

Comments»

1. AnttiN - Tuesday, April 4, 2006

Toivottavasti tuohon saa asennettua F-securen antivirus ohjelmiston jottei perässä ajavan motoristin bluetooth-kännykästä tartu mokomaan pottaan virusta joka sitten alkaa “iisiraiderin” sijasta soittaa eläkeläisiä!

2. Sami Oinonen - Tuesday, April 4, 2006

heh, aika paha …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: