jump to navigation

Praise The Lordi! Tuesday, April 4, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

orivesi rules.jpgViihtyisä ja luonnonläheinen Oriveden kaupunki näyttää muille Suomen kaupungeille ja kunnille mallia siitä, miten meidän suomalaisten tulisi seisoa yhtenä rintamana Lordin hornaisen Euroviisu-kiirastulen tulisillä hiilillä.

Kaupungin webbisivuilla on aivan etusivulla Lordi-aiheinen gallup. Lordi? Siis ei mikään perinteinen kunnan hyvinvointigeigeri tyyliin "Mielipiteesi Oriveden juomavedestä; Mattojen pesupaikoista; Aurausmerkkien pituudesta; Uheilukentän tartan-pinnoitteen kimmoisuudesta…" . Ei, vaan Lordista. Kyllä.

Orivesi näyttää että vaikka meitä suomalaisia korventaisivat fundamentalistien levottomat arkkiveisut ja kateellisten panettelu (nuo pikkuhitlerit ja oopperamurhaajat), niin me suomalaiset emme saisi antaa tämän horjuttaa uskoamme. Lordi on Suomi ja Suomi on Lordi. Kohottakaamme itsemme ja keskustelu nyt toiselle tasolle, antakaamme täysi tukemme Lordille, näyttäkäämme miten koko Suomen kansa seisoo napakoin teräsrinnoin yhtenä rintamana peikkojemme takana, sivuilla ja etujoukoissa itseämme myrkyllisen ja pahansuopaisen kritiikin haarakielille uhraten.

Ottakaamme mallia Oriveden kaupungista, Lordin menestyksen takaaminen on meidän kaikkien asia. Jokaisen Suomen kunnan tulisi osoittaa Oriveden tavoin tukensa Lordille…kantakoon vakaa aattemme Lordin jumalsanoman kaikkivoipaisuuden jokaiseen niemeen, notkoon, suppaan, soille, lahteen, nevoille, luhtaan, joille. Kenen joukoissa seisot? Kenen lippua kannat? Lordin ja Suomen! Hallelujaa.

[Orivesi]

Advertisements

Comments»

1. Timo Riitamaa - Tuesday, April 4, 2006

Puhumattakaan siitä, että kokonaista 2%-yksikköä on mysteerisesti kadonnut jonnekin!

2. Sami Oinonen - Tuesday, April 4, 2006

tn. saatananpalvojat, nuo katalat masinaattorit, tai muut fundamentalistit ovat ne imaisseet jonnekin eetteriin, kaikkea ne yrittävät, pyöristysvirheestä ei voi olla kysymys.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: