jump to navigation

Murtuuko pato? Monday, April 10, 2006

Posted by Sami Oinonen in musiikki, trendit.
trackback

robbie kiss.jpgVauhtia laiskanpulskeat ja mukavuudenhaluiset suuret levy-yhtiöt! Robbie Williamsin tänään maanantaina alkavan maailmankiertueen kauniiksi aluksi hänen managerinsa Tim Clarke lukee madonlukuja suurille levy-yhtiöille.

“The recording companies are taking a big stick to people who are not criminals at all…If they’re not providing the carrots, they’re leaving it to others who will.”

Eli pitäisikö tuo nyt tulkita niin, että jos suuret levy-yhtiöt eivät ole riittävän nopeita ja joustavia digitaalisen musiikin murroksessa, niin artistit ottavat ohjat käsiinsä. Hyvä jos megatähdet saisivat hieman painetta nostettua. Tarvitaan lisää artisteja joilla ei ole enää mitään hävittävää. Olisikohan Radioheadistä Robbien seuralaiseksi digitaalisen vallankumouksen etujoukkoihin? Ainakin bändin kaukaaviisas jeesushahmo Thom Yorke on tuulettanut ilmapiiriä rakentavalla kritiikillään. Uusimassa NME:ssä hän kutsuu musiikkiteollisuutta virkistävästi (“a bunch of fucking retards“).

[Reuters: Robbie W]

Advertisements

Comments»

1. Lauri - Tuesday, April 11, 2006

Dead Air Spacessa (http://www.radiohead.com/deadairspace/index.php?c=133) Thom Yorke kommentoi itse sitä karmivaa tosi asiaa, että mitä tulee sanoneeksi nauhurin edessä saatetaan käyttää raskauttavana todisteena itseä vastaan myöhemmin.

2. Sami Oinonen - Tuesday, April 11, 2006

jep. kannattaisi harrastaa hieman itsekontrollia, toisaalta Yorke on ehkä vain taitavasti manipuloinut mediaa… any publicity is good publicity


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: