jump to navigation

Prinsessalle korintäydeltä Sunday, April 16, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

nopsa prinsessa.jpgVähän aikaa sitten marisin naisten käsilaukkujen turhuudesta. Nyt tiedän miksi naiset käyttävät käsilaukkuja. Naiset ovat ehdollistettu niihin pienestä pitäen. "No totta kai on, vanha juttu", saatatte ajatella. Ne kaikki lapsuuden prinsessaleikithän tähtäävät suurten ja kalliiden kirkkohäiden ohella myös käsilaukkujen maksimointiin.

Mutta hold your horses, en tarkoita noita itsestäänselvyyksiä. Oivalsin naapurin kanssa jutellessani että tässä on takana muutakin. Kun seurasin siinä miten heidän pieni tyttönsä tyypitteli uudenkarhealla Nopsa Prinsessa (aivan!)-menopeliään, kiinnitin huomiota että siinähän oli vakiovarusteena kori. Nyt kaikki on selvää. Nykynaiset opetetaan jo kaksivuotiaista asti korin nähdessään täyttämään sen ja ottamaan mukaan jotain "jos nyt vaikka tartteis"-periaatteella. Ja tämä kierre jatkuu vanhemmiten käsilaukkuihin ja olkalaukkuihin. Järkyttyneenä tästä mullistavasta havainnosta jatkoin formulatarrojen liimaamista meidän nassikan Street Fighter Gekko V12 Transformer-pyörään.

Advertisements

Comments»

1. z - Sunday, April 16, 2006

Niin, mut sit kun sä tyrit ja saat haavan ja nappikin irtoo siinä samassa rytäkässä, niin prinsessallasipa on mukana laastaria, neulaa ja lankaa. Eip naurata enää! Ei tosin paljo itketäkään.

nimim. koettu on

2. Sami Oinonen - Sunday, April 16, 2006

hyvä pointti, tosin huomasin naapurustossa tänään toisen Nopsa Prinsessa-yksilön , ei ollut senkään korissa ensiapulaukkua,

3. asdf - Monday, April 17, 2006

Naisten vaatteiden taskuihin (jos edes taskuja on) ei lompakko, känny ja avaimet mahdu. Minkäs teet?

4. Sami Oinonen - Monday, April 17, 2006

moottoripyöräilijänä nämä ovat jollain tapaa tuttuja ongelmia, tyköistuvaan nahkatakkiin ei juuri mitään mahdu ja housuntaskuihin on turha tunkea, koska vaikeuttaa ajamista. mitä tehdä? känny kaulaan (okei sen pitää olla tietty kaunis, ohut ja pieni), ja ei lompakkoa ainoastaan pankki- ja ajokortti luottokorttikotelossa kaulaan, ja avaimista vain kotiavain kaulaan tietty. toimii.

5. ÜBERKUUL. » Prinsessalle parhainta - Tuesday, August 22, 2006

[…] Jos luulit, kuten minä, että Nopsa Prinsessa on pikkutyttöjen pyörien ässä, olit kanssani väärässä. Tämä kaunis vaaleanpunainen kolmipyörä on se, jollaisen minäkin haluaisin. Itselleni. Vaikka pyörä perustuukin komekymmentäluvulta peräisin olevaan design-ideaan, lainaa se myös 50-luvun kategorisesti kauniiden amerikanrautojen muotokielestä. […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: