jump to navigation

Odotusten hallinnasta Wednesday, April 19, 2006

Posted by Sami Oinonen in status quo, web.
trackback

car salesman.jpgWordPress.com-blogipalvelulleni käy näköjään kuukauden välein jotenkin hullusti. No sattumaa varmasti. Viimeksi koko hoito oli alhaalla sunnuntai-illan ja ilmeisesti vasta maanantain vastaisena aamuyönä järjestelmä oli potkittu käyntiin. Alla olevia wordpress-tiimin ilmoituksia kun lukee niin käy selväksi että heillä olisi opittavaa asiasta nimeltä "expectation management" ja sanaparista "overpromise and underdeliver".

Ensinnäkin, jos joku sanoo minulle alla olevan "Downtime"-ilmoituksen tapaan että "Your blog will be unavailable for a few more minutes" niin minä olen todellakin niin uuno, että luulen että puhutaan minuuteista. Mutta kun minuutit vaihtuvat tunneiksi, niin on selvää että jotain on pielessä, siis nimenomaan WordPressin "Matt and the team"-ryhmän tavassa manageerata bloggaajiensa odotuksia. Mutta ei, Matt ei ole oppinut mitään sillä toisessa viestissään, "Update", hän jatkaa samalla ontolla retoriikalla "However we are going to keep blogs offline for a few more minutes". No tässä vaiheessa minäkään en enää uskonut että puhutaan minuuteista, vaan pikemminkin luin tekstin että:

"Matt here again. We are so totally clueless on what the hell has happened here. As we still don't know what hit us I am going to, instead of telling the cruel truth, buy more time and just lie to you guys …"

Ja tunneistahan sitten loppujen lopuksi oli kysymys. No, en yhtään epäile wordpress-tiimin teknistä pätevyyttä, palveluhan on mahtava, mutta he ovat vain valitettavasti sortuneet siihen samaan ylilupailun retoriikkaan joka tuntuu siirtyvän äidinmaidossa sukupolvelta toiselle. Jos he olisivat alussa kertoneet rehellisesti totuuden, olipa se kuinka karmea tahansa, olisin minä nyt palvelun paljon tyytyväisempi käyttäjä. Niin yksinkertaista se on.

Update!

Matt here again. We have everything back online, checked, and verified. However we are going to keep blogs offline for a few more minutes to synchronize the backup machines and prevent this sort of problem from ever happening again. Thanks for your patience and understanding.

Downtime

Hello folks. We’re doing a little unplanned emergency maintainance to some systems that were causing problems over the past few weeks. Your blog will be unavailable for a few more minutes while we get everything situated. Relax and enjoy this Easter Sunday morning, and know that everybunny at WordPress.com is working their butts off to get your blog back online. — Matt and the team

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: