jump to navigation

Pretty Girls Make Videos Wednesday, April 19, 2006

Posted by Sami Oinonen in musiikki, trendit.
trackback

pgmg.jpg

Mielenkiintoista. Indiebändi Pretty Girls Make Graves ratkaisi uuden levynsä sinkkubiisin musiikkivideon tekemisen ongelman ja antoi faneillensa tämän tehtäväksi. Bändi järjesti Youtubessa "Make Our Video"-kilpailun ja antoi faneille vapaat kädet. Palkintona mainetta ja kunniaa, tuhat taalaa ja jubailua bändin kanssa. Ei pöllömpi diili, koska sen jälkeen voi tuikata CV:hen "musiikkivideon ohjaaja". Voittajavideo, muovailuvaha-animaatio "gorehetki puistossa" on nyt nähtävillä Youtubessa. Voittaja kertoo:

Everything in this video is completely hand-made, and specifically for this particular music video. It would probably be cooler if I said we threw it together last minute…but this took about a month. Mostly the building of all sets, props, dolls, doggies, blah blah blah took the most time, of course anyone who has dealt with stop animation knows how long just 3 seconds can take!

Kunnioitettava saavutus. Ja hyvä kädenojennus bändiltä fanien suuntaan vaikkei tästä esimerkistä sen suurempaa trendiä syntyisikään. Olisi hauskaa tosin seurata millaisia videoita saisimmekaan nähdä jos kilpailun järjestäisi Michael Jackson, Jessica Simpson tai Britney Spears. Ei olisi varmasti kaunista katseltavaa.

[Pretty Girls Make Graves Video Contest Winners]

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: