jump to navigation

Taikahiiri Thursday, April 20, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

tempmouse.jpg
Aaaarrgghh… Siis mitä ihmettä? Vasta tiistaina sadattelin USB-muistitikkujen ylisuunittelun turhuutta, niin eikös joku ole päättänyt levittää idiotismiaan tämän tuikitärkeän hiiren avulla. Se ei toimi pelkästään perinteisessä funktiossaan, vaan siinä on tottakai…lämpömittäri ja laser-osoitin. Aivan, molemmat elintärkeitä hiiren oheistoimintoja. Saattaa olla tosin niin, että kämmenpohja vaikuttaa lämpötilaan hivenen nostavasti.

Voin jo hyvin kuvitella sen väistämättömän tilanteen jossa minä laukaisen kesken jonkun tiukan neuvottelun lukkiintuneen tilanteen toteamalla "Muuten, täällä neukkarissa on sitten 21.7 astetta lämmintä". Ja kun jengi vielä haukkoisi henkeään, ottaisin hiireni ja osoittaisin laser-osoittimella kohti kankaalle heijastettua powerpoint-kalvoa ja sanoisin:"Sulla on muuten Jenssen-Nikander taas mennyt pisteet ja pilkut sekaisin, sillä tuon [laser-osoittimeni punainen piste polttaa lähes reiän kankaalle] kuuluu olla pilkku."

Voi pojat. Meikä rulettaisi ns. hands down. Näen jo kuinka tämän ihmetapahtuman jälkeen käytävillä kuiskuteltaisiin että "Se on se Oinonen ja sillä on se taikahiiri." Jos minä olisin suunnittelut ko. hiiren, olisin toki laittanut sen kylkiin ainakin kuusi kappaletta USB-portteja. Niihin voisi tuikata kaikki muistitikkunsa ja mp3-soittimensa samalla kun surffailisi webissä. Hiiren nimi olisi tietysti Siili-Hiiri.

[via Raw Feed]

Advertisements

Comments»

1. ÜBERKUUL. » Ole yhtä datasi kanssa - Wednesday, May 3, 2006

[…] USB-designin kauhugalleria:Taikahiiri, Pumpattava USBara, Vaivaiskoivutikku, Kalvosinnapit + hevimiehen nahkaranneke […]

2. ÜBERKUUL. » Kusbi kuumaa kuparijuomaa - Wednesday, May 17, 2006

[…] Tämä kahvikupposen lämpimänä pitävä USB-hubi noudattelee aiemmin innovoimani Siili-Hiiren muotokieltä. Minä en halua edes tietää mitä sähköturvallisuusriskejä tähän laitteeseen sisältyy. Näitä helvetinkoneita voi toki myös ketjuttaa vaikka joulukuusen koristeiksi, tai niin minä ainakin tekisin jos olisin yhtä turnipsi kuin laitteen heurekoinut valopää. […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: