jump to navigation

Matkalle mukaan – Osa 9687932 Saturday, April 22, 2006

Posted by Sami Oinonen in design.
trackback

portable washing machine.jpg
Kesäloma ja sen suunnittelu on ajankohtaista ja ellei jopa myöhäistä. No, kaikesta huolimatta nyt kun miettii mitä kaikkea pakkaa nelimetriseen citymaasturiinsa kaasugrillin, taulu-tv:n, vesiskootterin, minimopon ja vesiliukumäen lisäksi niin tämä näpsäkkä ja pieneen tilaan menevä matkapesukone olisi varmaan ykkösenä listalla. Valitettavasti näitä saa vain Australiasta mutta äkkiäkös sieltä tutut tällaisen fedexillä viskaisivat. Tämä toimisi erittäin hyvin tilanteissa kuten ….öö… kuten… niin missä tilanteissa?

En nyt keksi yhtään käyttötilannetta milloin tämä olisi todella välttämätön, ellei nyt sitten kesämökillä jos siellä ei ole jo tästä modernista ajasta huolimatta pesukonetta tai idyllinen käsinpesu ei kiinnosta tai jos sivilisaatio on satojen kilsojen päässä ja varavaatteet eivät mahtuneet kyytiin ja lomakin on puolen vuoden mittainen. Silloin ehkä tämä Traveller-matkapesukone + aurinkokenno + järvivesi kuullostaisivat oivalta vaihtoehdolta. Vai onkohan tämä värkki vähän kuin leipäkone, sitä luulee tarvitsevansa mutta tajuaa nopeasti ettei arkielämästä tarvitse liian monimutkaista tehdä.

[via Popgadget]

Advertisements

Comments»

1. AnttiN - Thursday, April 27, 2006

Tunnen suurta häpeää tämän härvelin suunnittelijoiden puolesta. Ja ei, ei tuosta saa järkevää vaikka olisi jopa vuoden mittainen loma jne…

Etkai alkanut jo salaisesti haaveilla ½-vuoden lomasta, mökistä ja Traveller matkapesukoneesta?

2. Sami Oinonen - Thursday, April 27, 2006

jos lähtisin australian aavikoille, niin sitten voisin harkita tuota, mutten juuri nyt ole sinne mielimässä. puolen vuoden loma olisi kyllä aina paikallaan.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: