jump to navigation

Huoltoasemalla sattuu ja tapahtuu Saturday, May 6, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

popikirja.jpgPopi-lehti, 1-3 vuotiaan ensimmäinen oma lehti, revittelee uusimmassa numerossaan, kuten yleensä. Lehdessä on kaiken muun kivan lisäksi valistava ja täysin välttämätön opetusosuus "Huoltoaseman hulinaa ja huisketta".

Kuvateksti kuuluu: "Täällä pidetään autoista hyvää huolta. Tankista saa bensiiniä, jolla auto jaksaa kulkea. Valtavat rullaharjat pesevät autot puhtaiksi." Niin, seuraavalla sivulla pestäänkin sitten autoa.

Kuvatekstiä voisi jatkaa vielä, että: "Isä tankkaa, sillä se on miehen tehtävä. Äiti tutkii karttaa. Missähän se kesämökki nyt taas olikaan? Miihkali ja Gertrud katsovat takapenkiltä tarkkaavaisena kun isä tankkaa. Isä on niin taitava. Perheen Tepi-koira merkkaa vasemman etupyörän reviirikseen. Taas."

Advertisements

Comments»

1. AnttiN - Saturday, May 6, 2006

Hauska “kuvateksti” harmi, ettet ole tekemässä tuota lehteä 😀 Hyvät lasten tarinathan ovat sellaisia, joita aikuisetkin lukevat mielellään… Siksi peppikin on niin suosittu.

En muuten ole ikinä kuullutkaan tästä lehdestä, käännöskamaa? Kuva ainakin näyttää ihan saksalaiselta.

2. Lauri - Saturday, May 6, 2006

Lapset kannattaa kasvattaa oikeaan asenneympäristöön jo pienestä pitäen. Arvot ja asenteet ovat ihmisessä niitä vaikeimmin muutettavia asioita.

3. Sami Oinonen - Saturday, May 6, 2006

re: anttiN. popi on yhtyneiden kuvalehtien uutta lukemistoa, taitaa olla osin käännöstä, 3-7 vuotiaille on sitten Leppis.

re:Lauri. Jep näinhän se on. Vaikka jotkut Popi-lehden jutut ovat arveluttavia, niin kuin monessa muussakin julkaisussa, on se valtaosin kohdallaan.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: