jump to navigation

Rallia takapihalla Friday, May 12, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

dixie chopper kicks butt.jpgDixie Chopper Xtreme on maailman nopein ruohonleikkuri. Ei epäilystäkään. Sen 33 heppaa, litrainen kone ja 24 km/h huippunopeus takaavat sen että siinä ei kauaa ruoho vikise kun tällä beibillä pistää menemään. Esimerkiksi jenkkifutiskentän tämä peto kyntää alle kymmenessä minuutissa. Dixie on sitä itseään, amerikkaa, "Proudly Made in the USA".

Dixie Chopperin saitilla monet tyytyväiset asiakkaat kehuvat tätä monsteria: "If you wanna be a pro, you gotta buy a Chopper", "Dixie Chopper has really improved the time I get to spend with my family" jne. Konstailematonta ja aitoa meininkiä. Yhdysvalloissa myydään joka vuosi noin kaksi miljoonaa ajettavaa ruohonleikkuria ja nykyään enemmän kotitalouksille kuin yrityksille. Ja ei liene yllätys että American Chopper-tositv-sarjasta tuttu Organge County Choppers on tehnyt chopper-prätkän Dixie Chopperista. Chop Chop.

Aiemmat innovaatiot sarjastamme "Piha kuntoon – naapureille herne nenään": TERRA-ruohotuoli, Elmukelmukirahvi ja muita pihapiirin hahmoja, Grillien juggernautti

Advertisements

Comments»

1. ÜBERKUUL. » Shake my V8, baby - Tuesday, July 4, 2006

[…] Rallia takapihalla […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: