jump to navigation

Vihdoinkin! Tuesday, May 16, 2006

Posted by Sami Oinonen in brändit, status quo.
trackback

hummer h1 like nothing else.jpg
General Motors lopettaa Hummer H1-statusikonin valmistuksen. Vihdoinkin. H1 on yksi maailmankaikkeuden turhimmista autoista, oikea penisjatkeiden juggernautti. Hummer H1 imuttaa satasella kevyesti yli 20 litraa, mutta GM väittää että mallin lakkauttamiseen ei vaikuta kallistunut bensan hinta tai mallin GM:ää hiertävä negatiivinen ökymielikuva. Ei siis missään tapauksessa. Mutta on selvää että GM huokaisee helpotuksesta kun viimeinen auto lähtee tuotantolinjalta kuukauden sisällä. Harmittavasti GM vielä sinnittelee pienemmillä Hummer H2- ja H3-malleilla. Vaikka H1:sen omistajia ei juurikaan bensan hinta oletettavasti hirvitä, niin heitä rasittaa aivan varmasti todella paljon, että tätä kauppakassia pitää tankata lähes joka mutkassa. Siinä on Orange Countyn rouvilla pinna kireällä.

[MSNBC]

Advertisements

Comments»

1. Jusa - Wednesday, May 17, 2006

Älä ny – Hummer on sikahyvännäköinen!

2. Sami Oinonen - Wednesday, May 17, 2006

Jusa, no tottakai Humvee on sikasiistin näköinen, myönnän sen. Ja tottakai minäkin, vaikka tekopyhä besserwisser olenkin, haluaisin tuollaisen. Myönnettään, eikä edes tee tiukkaa. Mutta en usko että yksikään mies, Matti Klingestä raavaimpaan asfalttimieheen, pystyisi kieltäytymään tästä kaunokaisesta jos sitä hänelle tarjottaisiin. Sillä Humvee on kaikkien lapsuuden autoleikkien kliimaksi.

Sen orgastisen pörinän voittaa ainoastaan yksi asia….nimittäin Messerschmitt-hävittäjällä lentäminen. Olen siitä lähtien, kun näin pikkupoikana tractorpullingissa traktorin jossa oli messen moottori, halunnut kokea saman täydellisen miehisyyden taivaan. Mutta Humvee riittäisi ensi hätään.

Tosin koska H on niin iso, joutuisivat kunnansedät leventämään pari kilometriä kotitietäni, etupiha ja autotalli menisivät uusiksi, pihatie jouduttaisiin paaluttamaan teräspaaluilla peruskallioon asti. Mutta kyllä olisi sitten naapureilla mistä puhua.

Ja Jusa, kyllä Humvee näyttäisi hienolta sinullakin. Kuvittelepa se kultainen hetki kun kaartaisit kiiltävällä jumaluudenjatkeellasi Hietsulle neppisskaboihin koko neppistallin henkilökunta grid girleineen ja pakastearkkuineen kätsysti mukanasi. Se olisi hienoa. Olisit voittaja.

3. ÜBERKUUL. » Isi, onhan meidän auto isompi kuin naapureilla? - Thursday, August 17, 2006

[…] Kaveri kävi lomalla Floridassa. Sanoi, että siellä oli paljon Hummereita, todella paljon. Ei niitä arskanisoja, vaan pienempiä versioita. Niitä liikkuu kosolti varmasti myös tulevaisuudessakin jos se on McDonald’sin lastenvalistusopeista kiinni, sillä näin Yhdysvalloissa: This month McDonald’s is giving away toy Hummers — 42 million of them, in eight models and colors — with every Happy Meal or Mighty Kids Meal. […]

4. Kuraattori - Friday, August 18, 2006

Mä en haluais H1 Hummeria. En edes H4 versiota mikäli joskus tulisi. Hieman liian möhkö makuuni.

5. Kimmo - Saturday, September 16, 2006

H1:sen omistajia ei bensan hinta hirvitä koska siinä on dieselmoottori.

6. Sami Oinonen - Saturday, September 16, 2006

joo ei hirvitä, oikeammin olisi kai ollut sanoa, “…ei raakaöljyn hinta hirvitä”.

7. Willie - Wednesday, March 21, 2007

eikä hummeria tarvitse tankata joka mutkassa…tankkiin mahtuu yli 200l dieseliä. Ja todellakin munanjatke se on,,,mitä väliä? eikö nykyään kaikki ole? Ihme angstausta ja luonnon säästelyä…ilmasto muuttuu marssissakin..onko jenkit sielläkin käyny?

8. Sami Oinonen - Thursday, March 22, 2007

Willie: Jep, dieselillähän se. Samaa mieltä, kaikkihan nykyään jatkeita ovat, mutta H1 on kyllä liian iso edes jatkeeksi.

Ja kyllä, jenkit pörräävät parasta aikaa Marsissa jopa kahden mönkijän voimin, että siellä rikkumattomia dyynejä ovat pilaamassa ruojat. ehe ehe 🙂

http://marsrovers.jpl.nasa.gov/mission/status.html


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: