jump to navigation

Jyrkkä ei kolopalloinvaasiolle Wednesday, May 24, 2006

Posted by Sami Oinonen in kuluttaminen.
trackback

hammacher schlemmer golf tee.jpgKesäinen Suomenmaa on kauneinta mitä tiedän. Moottoripyörällä 200 heppaa haarojen välissä kun pistää menemään niittujen katveessa serpentiiniteitä sitä tuntee olevansa yhtä luonnon kanssa. Totisesti. Kesätuuli vihmoo hellästi poskilla ja luonnon kaikki tuoksut tulvahtelevat sieraimiin vastustamattomana virtana. Voi kunpa vielä kuulisin lintuinlaulun ja muuta maalaismaiseman äänikirjastoa italialaispyöräni tuhdin mörinän alta.

Mutta viime vuosina tähän idylliin on tullut vakava särö. Golf. Minua on entistä enemmän pistänyt nyppimään se että ennen niin kauniit ja vehmaat maalaismaisemat on järjestelmällisesti muutettu läpi koko Uudenmaan golfkentiksi. Minulla ei sinänsä ole mitään golfia vastaan, hieno harrastus varmasti, mutta liika on liikaa. Golfkenttiä alkaa olla joka puolella. Mistä ihmeestä meillä Suomessa löytyy golfin harrastajia ylläpitämään kaikkia kenttiä? No ei mistään, ellei golfvaikuttajat ala vakavasti markkinoimaan lajia yhä nuoremmille ja vanhemmille.

Eläkeläisten harrastusta siivittämään on maineikas merkillisten tuotteiden putiikki Hammacher Schlemmer lanseerannut kuvan automaattisen tiin, johon mahtuu 35 golfpalloa. Eli jäykkäselkäisempikin voi vaivattomasti harjoitella draiveja ja chippejä kun tämä laite sylkee palloa soljuvasti toisen perään eikä tarvitse aina olla kyykistelemässä ja sohimassa palloa tiille omin käsin.

[Automatic Golf Tee]

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: