jump to navigation

“Ja kuka hullu tuolla perässä roikkuu…” Sunday, May 28, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

car accident 2.jpg
Kiitos sinulle sinä noin viisikymppinen tätihahmo keltaisessa Opel Corsassasi. Teit lauantai-iltapäivästäni jännittävän. Olisihan minun pitänyt arvata, että sinulla oli paljon muuta tärkeämpää puuhaa kuin autosi ohjaaminen kun liimauduin tiellä 1130 moottoripyörälläni nykivän autosi perään. Tottuneesti sinä puhuit kommunikaattoriisi oikealla kädellä samalla kun vasemmalla kädellä hahmotit itsellesi turvavyötä päälle. Kuinkahan kauan olitkaan tehnyt niin? Kuka oikein ohjasi autoasi? Vai onko sinulla kenties kolme kättä?

Kun turvavyöhön köyttäytymisoperaatiosi ei noin minuutin äheltämisen jälkeen tuntunut millään onnistuvan, lopetit sen turhautuneena. No kukas niitä turvavöitä tarvitsee, ajattelit varmaan. Ja sitten kun piti kääntymän Kehä kolmoselle, päätit avata risteysalueella kommunikaattorisi, siirtää sen vasempaan käteesi ja samalla sohia vilkkua ja ohjauspyörää ja runtata vaihdetta pienempään. No, eihän siitä mitään tullut vaan jäit vastaantulevien autojen jo hävittyä taivaanrantaan vispaamaan autoasi liittymään…hitaasti. Kävi mielessä josko olisin vaikka auttanut työntämällä.

Sait lopulta kuin ihmeen kaupalla kammettua Corsasi kehätielle. Kun vihdoin pystyin ohittamaan (sulkuviivojen loputtua ja laillisesti, toim.huom.) sinut, et ollut huomaavinaankaan minua vaan viheltelit viattomana ohjauspyöräsi takana. Tai ehkä et tosiaankaan ollut huomannut että perässäsi oli roikkunut noin 130 desibelin helvetillistä panssarivaunumörinää tuhissut punainen moottoripyörä jo pitemmän tovin ajan. Oletkos koskaan harkinnut autoilun jättämistä niille jotka osaavat keskittyä paremmin itse ajamiseen?

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: