jump to navigation

Apua kurimukseen Monday, May 29, 2006

Posted by Sami Oinonen in brändit, design, trendit.
trackback

fiat ducato truckster concept car.jpg
Italian tekstiili-, vaatetus- ja jalkineteollisuudella ei mene hyvin. Pienistä ja laadukkaista käsityöpajoistaan ja tuotemerkeistään tunnettu perheyritysten luvattu toimiala on hätää kärsimässä kiinalaisen tarjonnan ristitulessa.

Niinpä ei ole yllätys, että isänmaallisuuden puuskassaan eräs autoteollisuuden laiskaliikkeisistä ryhävalaista, Fiat, on päättänyt osaltaan auttaa designputiikkeja taistelussa punaista surmaa vastaan. Kuvassa oleva Fiat Ducato-pakettiauton konsepti "Truckster" soveltuu itse asiassa kaikkiin muihin tarkoituksiin kuin alkuperäiseen funktioonsa.

…this original concept vehicle has a huge range of possible uses: purely as a show exhibit, as an ‘adventure’ vehicle for transporting race cars or motorbikes, or even as a mobile catwalk for fashion shows.

Jos minä omistaisin pienen italialaisen vaatemerkin, olisin ensimmäisenä tilaamassa tämän auton ja en pelkästään solidaarisuuden osoituksena kanssakärsijä Fiatia kohtaan. Ennen Italian kylien raiteilla ajettiin pikkufiiuilla ja paasattiin ämyristä kommunistipropagandaa. Seuraavaksi simpsakat mallit keekoilevat tällä autocatwalkilla pitkin Gardajärven turistiraitteja bratwursteja design-kauppaan houkutellen.

[Automotoportal]

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: