jump to navigation

Fanittamisen syvin olemus Monday, May 29, 2006

Posted by Sami Oinonen in brändit, musiikki.
trackback

NIN Jeep.jpg
Kertoisinko minä takanani ajaville mielummin

A) ajavani Jeepillä vai
B) olevani Nine Inch Nails-fani?

Tiukka valinta. Tässä ilmeisen kovan NIN-fanin näkemys siitä mikä on olennaista ja kumpi määrittelee häntä enemmän. Kuvaavaa on, että tämä mustiinpukeutunut mustatukkainen mustahuuli kääntyi mustassa autossaan Viidennelle Linjalle ja sieltä Agricolankadulle, suoraan syvälle Kallion mustan teollisuusmetallin kolisevaan konerasvasydämeen.

Advertisements

Comments»

1. paaauki - Tuesday, May 30, 2006

Minä kun en ole ikinä autoa ostanut, vielä vähemmän hienoa sellaista, en tiedä, voiko niistä halutessaa pyytää typerät mallinumerot ja muut krääsät mäkeen ja jättää jäljelle vain BMW-logon tai vastaavan.

Samaan tapaan kuin krääsäisten läppäreiden omistajia muistutetaan tarroilla suoritin- ja käyttöjärjestelmävalmistajista tai digikameran omistajaa laitteen megapikselimääristä, mutta Applella ei ole kuin hohtava omena.

2. Sami Oinonen - Tuesday, May 30, 2006

Tottakai voi pyytää. Toinen tapa on jättää autonsa yöksi väärään paikkaan, kyllä ne merkit sieltä häviävät, mutta ei välttämättä sillä tavalla kuin olit ajatellut. nim. “En koskaan enää jätä autoa Hesarille yöksi”

ps. Appleen pätee hyvin jatsari Charles Mignusin fraasi “Anyone can make the simple complicated. Creativity is making the complicated simple.” Tämä näkyy myös Applen tuotedesignissa sitten.

3. paaauki - Tuesday, May 30, 2006

Näin torilla kaupan Mersun merkkejä ja niissä oli juuressa sellainen omituinen jousimekanismi. Liekö tuon tarkoituksena tehdä merkin pöllimisestä hankalampaa.

4. Anssi - Tuesday, May 30, 2006

Eikös se jousimekanismi ole jalankulkijoiden “turvaksi”? Lohduttaa siinä konepellillä kieriessä edes se, ettei ole johtotähden lävistämä.

5. Sami Oinonen - Tuesday, May 30, 2006

molemmat oikeita tulkintoja johtotähden jousimekanismista. yrittäkääs muuten nykiä irti Alfa Romeon merkkiä, siinä jää käteen koko etumaski.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: