jump to navigation

Idiotismia Bemarin tapaan Wednesday, May 31, 2006

Posted by Sami Oinonen in mopot, status quo.
trackback

bmw katujen laki.jpgSeppänen oli postannut blogiinsa kaksi vallan merkillistä moottoripyörämainosta. Kiitos niistä.

Koska mopot ovat suuri intohimoni, niin en malttanut olla kommentoimatta mainoksia. Etenkin Bemarin keulimismainos sai ja saa edelleen minut raivostumaan. Jopa siinä määrin että lähetin allaolevan terveisen BMW Suomelle.

Hyvä BMW Suomi,

Olen nähnyt "Katujen Laki" -lehtimainoksenne. Se on typerryttävin ja edesvastuuttomin mainos minkä olen koskaan nähnyt. En ymmärrä logiikkaanne. Haluatteko te todella että tämän mainoksen myötä nuoret streetfighter-prätkää hamuavat miehet ostaisivat BMW-moottoripyörän ja ottaisivat lain omiin käsiinsä keulien nuoruutensa innolla pitkin ajoteitä? Ette varmasti halua.

Haluaisitteko te itse ajaa sellaisella tiellä jossa vastaantulevalla kaistalla moottoripyöräilijä keulisi aiheuttaen vaaratilanteen tai onnettomuuden? Ette varmasti haluaisi. Oletteko kenties koskaan todistaneet tällaista tilannetta? Todennäköisesti ette. Mutta minä olen. Uskokaa tai älkää, ette todellakaan halua olla siinä tilanteessa kun sata kilometriä tunnissa ajava moottoripyöräilijä keulii vastakkaisella kaistalla pyörän alkaessa holtittomasti heittelehtimään. Haluatteko todella, että teidän moottoripyöränne yhdistettäisiin tällaisiin tapauksiin? Ette varmasti halua.

Mitä ihmettä te olette ajatelleet kun olette tämän mainoksen laskeneet käsistänne? Minäpä sanon: Ette niin mitään. Keulimismainos ja viellä nimellä "Katujen Laki" on puhdasta idiotismia. Vähintä mitä teidän tulisi tehdä on irtisanoa itsenne BMW:n palveluksesta, ellei BMW ole sitten juuri sitä mitä mainoksen henki meille välittää. Tässä tapauksessa toivotan teille onnea valitsemallanne tiellä.

Minulla ei ole sinänsä mitään BMW:n tuotteita vastaan. Päinvastoin, ihailen BMW:n massakustomointia, teknisiä innovaatioita ja designia. Mutta tulen kertomaan tästä mainoksesta kaikille motoristikavereilleni ja tulen käyttämään teidän mainostanne aina ja ikuisesti esimerkkinä täydellisen idiotismin kristalloitumasta. "Katujen Laki"-mainoksenne vahvistaa edelleen sinänsä helppoa päätöstäni olla koskaan ostamatta yhtään Bemaria. Nyt ymmärrän vielä paremmin mistä BMW on yrityksenä tehty. Testosteronista ja macho-uhosta. Hyi helvetti.

Advertisements

Comments»

1. maurelita - Thursday, June 1, 2006

Huh, tuli mieleen ammoinen Buell-mainos, jossa sitä markkinoitiin hurjana petona… miehellä sattui olemaan juuri semmoinen, mutta sattuneesta syystä se 1.7.05. kolaroitiin puh pah pelistä pois. Siis prätkä lopullisesti ; mies korjautuu pikkuhiljaa…

Poimin muuten herkullisen tekstinpätkän sinulta haasteeseen, jos uskallat tulla kurkkimaan – varo voit joutua koukkuun !

=D

2. Mikko - Thursday, June 1, 2006

Buhahaa! Olisiko kyseessä silti kuitenkin vanha kunnon koira-kalikka-ilmiö? Sä haluut vaan syvällä tiedostamattomassa sisimmässäsi olla KATUJEN LAKI puhkuen testosteronia, moottoriöljyä ja bensahöyryjä. Lopeta päristely ja kasvata itsellesi vaikkapa jokin sopiva viherkasvi. HTH.

3. Sami Oinonen - Thursday, June 1, 2006

Päristely ja viherkasvien kasvattaminen eivät ole toistensa poissulkevia ja vaihtoehtoisia harrastuksia.

Mutta tottakai jokainen mies haluaa olla superkurko. Minäkin. Ja sinäkin. Minä toteutan tätä kutsumustani osin ruikuttamalla blogissani, ja toisaalta ajamalla typerryttävää ympyrää moottoriradalla. Jotkut keulivat maantiellä koska luulevat olevansa kuolemattomia, toiset ostavat metallimusiikkia, toiset kukkoilevat rantaleijonina…ja toiset lapioivat miehisesti multaa takapihallaan. Sillä kaikki nämä ovat miehen tehtäviä.

nim. “Tänään alkaa perennoiden istutus”

4. sannika - Friday, June 2, 2006

Mä repeen! Luin sun nimimerkistä ensin että perunoiden istutus alkaa ja aattelin että on siinä jotain miehistä, perunaa perheelle pöytään, perimmäisten kysymysten äärellä ollaan. Mut perennoiden! Tämä oli todella koskettavaa.

5. Sami Oinonen - Friday, June 2, 2006

perennat, perennatpa hyvinkin.

nim “800 litraa multaa ja 12 turveharkkoa myöhemmin penkki on vieläkin kesken”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: