jump to navigation

Epätoivoa Saturday, June 3, 2006

Posted by Sami Oinonen in brändit, status quo.
trackback

ps signature wine glass.jpg
Viinilasi. Aivan niin, mutta kun tarkemmin katsoo siinä olevaa logoa niin huomataan että eihän se ole enempää eikä vähempää kuin Sony Playstationin symbolinäppäimistön rasti-neliö-kolmio-ympyrä. Sony on lanseerannut epätoivossaan Playstation Signature-tuotteita, joista ainakin muutaman tuotteen linkki pelimaailmaan on turhan monen aasinsillan kautta haettu. No, jotain on tehtävä kun PS3 tulee markkinoille myöhässä, jos on tullakseen.

Kyllä, voin hyvin kuvitella siemailevani punkkua näistä laseista kun seuraavan kerran istuudun pleikkarin ääreen. Itse asiassa, Sonyn pitäisi jatkossa liittää jokaiseen pleikkaripeliin myös viinisuositus. Kuten:

Grand Theft Auto: Vice City. Pelin viinisuositus: Marques de Vitoria Reserva 1995. Tässä laskimoverenvärisessä punaviinissä on häivähdys nahkaa, kyttiä, taatelia, kypsää hilloa ja sutenöörejä. Sen hento kahvintuoksu ja pitkälle kehittynyt maku sopivat kuin nappi otsaan seurustelujuomaksi tämän urbaanin selviytymistarinan pelikimaroihin. Hieno bukee.

[Game Watch via Raw Feed]

Advertisements

Comments»

1. erkka - Saturday, June 3, 2006

🙂

Minusta on hieman outoa, että logolla koisteltuihin laseihin ei törmää useammin. Pleikkari-shottilasit olisivat myös aika kuul – neljän sarjoina ja oma symboli jokaisen pohjassa.

2. PA - Saturday, June 3, 2006

Joo, PS3:lla ei vissiin mene kovin hyvin. Nintendo wii taas on saanut jopa minut ajattelemaan, pitäisikö hankkia elämäni ensimmäinen konsoli.

Vielä kuulimpaa olisi, jos muotoilisivat lasit symboleiden mukaan. Minä ottaisin äksän.

[läppänä siis se, että verbi exen tarkoittaa lasin juomista tyhjäksi]

3. Sami Oinonen - Saturday, June 3, 2006

erkka: ehkä olet oikeassa siinä että logolaseille on kysyntää, ainakin shottilaseille. tosin voi kai noita punkkulasejakin vanhemmat pelifanaatikot hamuta. Itse ottaisin mielummin Apple- kuin PS-lasit.

PA: Voisi ajatella että pleikkarifanin on tosi vaikea siirtyä Nintendo-leiriin pleikkarin massiivisen pelikatalogin takia. XBox-leiriin olen siirtymistä pleikkareista nähnytkin tapahtuvan, muutamat killeripelit ratkaisevat lopulta. Ja ei siihen Sonyn blu-rayhin kukaan enää usko.

4. erkka - Sunday, June 4, 2006

Canon voisi tehdä lasit, joiden reunaa kiertäisi samanlainen punainen viiva kuin firman laatuoptiikoissa. “Just one more shot…”

Ja mitä blue-rayhin tulee, niin minä hartaasti toivon, että Sony sössii sen niin kuin kaikki muutkin formaattinsa, niin minä vältyn turhilta elokuvahyllyn tuplastandardeilta.

5. Sami Oinonen - Sunday, June 4, 2006

hyvä idea, ehdota canonille 🙂

Sony on maanisen paranoidi sisältönsä suhteen, siksi se kikkailee omilla formaateilla. en ymmärrä.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: