jump to navigation

Valmistelevia toimenpiteitä Wednesday, June 7, 2006

Posted by Sami Oinonen in brändit.
trackback

brookstone drive-in 2.jpg MM-futis lähestyy vääjäämättä. Kisat ovat pelastaneet monet jussit, kun ei ole tarvinnut lähteä lavatansseihin rimpuilemaan tai hyttysten syötäväksi jotain säälittävää kokkoa tihrustamaan. Parhaimmat juhannusmuistoni, tai niin ainakin muistelen, ovat futiksen ympärillä sillä se on kaikessa staattisuudessaankin mitä parhainta tv-urheilua, lähes yhtä jännittävää ja vangitsevaa kuin ratamoottoripyöräily. Ja se lajiin liittyvä tunteenpalo ja fanitus on jotain uskomatonta.

Jalkapallohulluudessa on jotain mistä jokaisen megabrändiksi hamuavan yrityksen tulisi ottaa oppia. Katsotaanpa nyt vaikka tätä kuvaa, jonka kaverini otti vieressäni San Sirolla muutama vuosi sitten. Kyseessä oli AC Milan – FC Bologna ja taisi olla vasta runkosarjan 3. matsi. Eli AC Milanin kannattajan näkökulmasta suht' mitätön matsi ja mitätöntä (joskin ehkä rehellistä) joukkuetta vastaan. Mutta kuvassa on AC Milanin fanikatsomo lähes tulessa…ja se oli sitä koko matsin ajan. Tuon lähemmäs ei olisi suomipojan muutenkaan kannattanut mennä.

Jos olisin henkeen ja vereen futisfani, niin toki olisin itse paikan päällä. Onneksi futiksen arvokisojen televisiointi ja etenkin tv-ohjaajien draamantaju on viime aikoina kehittynyt omaksi eeppiseksi taiteenlajikseen ja voin siis hyvillä mielen seurata kisoja kotisohvaltani…tai tietenkin takapihalla. Täytyy vain panostaa valmisteleviin toimenpiteisiin. Tarvitsen vain ylhäällä vasemmalla kuvassa olevan kaltaisen pumpattavan ja säänkestävän näyttökankaan ja ämyrit, projektorin ja pari kappaletta La-Z-Boy-tv-tuoleja (jääkaappi vakiovarusteena!). Näillä onnistun. Let the games begin!

Advertisements

Comments»

1. Kuraattori - Wednesday, June 7, 2006

Itse olen pitkin kevättä kysellyt että koska ne kisat LOPPUU. 🙂

Ja nyt sitten satun olemaan Italiassa viikon kisojen vielä ollessa käynnissä. Olisi hauskaa kokeilla kanavan vaihtoa mikäli jossain baarissa sattuisi olemaan peli käynnissä. 🙂

2. Sami Oinonen - Thursday, June 8, 2006

olin kerran lontoolaisessa pubissa Englanti-Italia-matsia katsomassa, olin paikan ainoa Italian kannattaja. Minusta ei pidetty.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: