jump to navigation

Punainen ja härkä Thursday, July 13, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

Vanha kettu, Saksan Michael Schumacher hönkii jo hapankaalin tuoksuista hengitystään matadorin niskaan.

Voiko Michael Schumacherin ja Fernando Alonson välistä F1-taistoa tämän huonommin kuvailla? Ei voi. Iltalehden Timo Kunnari taikoi keskiviikon iltikseen näppikseltään tuota tekstiä, jonka kielikuvat ovat jotenkin maagisesti jopa huonompia kuin esimerkiksi tämän blogin huonoimmat. Hänen kielikuvansa ovat huonohuonoja. Jos Timo Kunnari seuraisi aikaansa hän olisi edes varastanut huonojen kielikuvien arkkienkelin, MTV3:n F1-selostaja Oskari Saaren, damokleen miekasta ja kirjoittanut:

Kerpenin rehtorin Michael Schumacherin Brandenburgin portin kokoinen varjo vaanii kuin hapankaalivuori lederhoseneissaan Fernando Alonso Diazia, äitinsä poikaa, tuota helleeniläisen patsasjumalan kaltaista marmorikasvoista Oviedon ihmisohjusta. Schumacherin punainen Ferrari, Maranellon korskea orhi, mylvii elämänsä kunnossa ja on jo ehkä liikaa Iberian temperamenttiselle el torolle, jonka mestaruushaaveet tulevat varmasti korisemaan henkitoreissaan yhden pienen virheen jälkeen vaahtosuisna kuin baijerilaisen teinin flaksihaaveet love paradessa vähän liian monen mömmön jälkeen.

Että vähän yritystä niihin juttuihin, vaikka kuinka kesä olisikin.

Advertisements

Comments»

1. Timo - Thursday, July 13, 2006

Onneksi jälkimmäinen lopetti sen typerän hallintopäällikkö -termin käytön Räikkösen yhteydessä. Kyllönen takaisin !

2. Sami Oinonen - Thursday, July 13, 2006

Onneksi, se oli pohjat. Tai oikeastaan “yliaktuaari Räikkönen” olisi ollut vielä pahempi.

Mutta Oskarilla tuntuu mopo karkaavan tasaiseen tahtiin käsistä. Olin kuulevinani kun hän USA:n osakilpailun loppupuolella intoutui revittelemään tyyliin: “Michael Schumacher johtaa isännän elkein, kakkosena aisankannattajansa Felipe Massa”. Aisankannattaja? Että Schumilla olisi suhde Felipe Massan vaimoon (tai siis tyttöystävään).

3. Sami Oinonen - Thursday, July 13, 2006

Niin joo, Kyllönen ja Rosberg takaisin. Huumoria televisioon.

4. Tero Heiskanen - Thursday, July 13, 2006

Ei ollenkaan F1-lähetyksiä vaan pelkästään Über Oinosen kielikuvin väritetyt kommentoinnit kisoista! Huumoria televisioon.

5. Tanja - Thursday, July 13, 2006

Tässä se taas nähdään, mikä saa suomalaisen miehen puhkeamaan ylitsevuotavan poeettiseen pulputukseen: saksalaisen ja italialaisen pärinäpetterin epäsuhtainen kohtaaminen baanalla. Korskea orhi kohtaa vaahtosuisna henkitoreissaan korisevan härän ja hapankaalivuoren varjo peittää marmorisen ihmisohjuksen. Niinpä niin ja joopa joo.

Mitäs sitten kun marmorivaahtoinen henkitorvivuori korskuu ohjuksen lailla härän varjoa? Tai entäpä jos nahkapöksyinen patsasjumala hylkää baijerilaisen äitinsä ja alkaa vaania teinin flaksimömmöjä? Tai mylvivä ihmisen suu kohtaa korisevia hapankaaleja?

Katsotaanpa vaan, kuka mies on silloin äitinsä poika.

6. Sami Oinonen - Thursday, July 13, 2006

tero: taidat olla oikeilla jäljillä, ainakin sen suhteen että F1-kisat ovat nykyään niin tylsiä että ei mitään tv-lähetyksiä tarvitsisi. ne tv-tuotannon rahat voisi ohjata johonkin muuhun…. vaikka ratamoottoripyöräilyyn!!!

tanja: totta formuloissa on taikaa. aika hyvin kääntelit noita sanoja, selostajan ainesta. muuten, alonso on espanjalainen. yleissivistyksessäsi näyttäisi olevan yhden V10:n kokoinen aukko.

7. Tanja - Thursday, July 13, 2006

Ouch!! No kyllä tosiaan on sivistyksessä aukko (noin moottorinmentävä… eikun suunnilleen koko tv-urheilun kokoinen). Ja nyt sitten paljastui sekin, miten hyvin luen näitä postauksia (Sami hei siis sä kyllä niinku kirjotat tosi hyvin, mutta emmä näitä jaksa silleen kato lukea aina niin tarkkaan, tajuutsä?) Tuosta tekstistähän spanskius olisi selvinnyt nips naps. Nooh, Italia, Espanja, samaan suuntaan menee. Hrmh. Pilkka osui kerrankin omaan nilkkaan (as if).

8. PA - Thursday, July 13, 2006

Äh, miksi kaikki aina kiusaa baijerilaisia.

9. Sami Oinonen - Thursday, July 13, 2006

pa: olet perimmäisen kysymyksen äärellä. miksi kaikki aina kiusaavat turkulaisia, teksasilaisia, skånelaisia, ….? minä en tiedä, tietääkö kukaan?

10. Kuraattori - Saturday, July 15, 2006

Onkohan tuonne formulaselostajaksi pääsemiseksi jokin kyllösmäisyyskoe, jolla varmistetaan että vähintään kerran kisassa tulee jotain ymmärtämättömän typerää tai hölmöä selostajan äänihuulien välistä…

11. Sami Oinonen - Saturday, July 15, 2006

Ehkä on tosiaan. Asialinjalla pysyminen olisi toisaalta varsin puuduttavaa. Ei sitä kukaan kestäisi kun itse kisat ovat tylsiä.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: