jump to navigation

Kun mikään ei enää riitä III Friday, July 21, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

the-defender.jpg
En ole koskaan osallistunut värikuula-ammuntoihin, vaikka mieli tekisi niin. Ne tuntuvat olevan varsin suosittuja varsinkin yritysten tiimipäivien patojenmurtajina. En yhtään ihmettele, sillä kaikki jotka ovat käyneet silmittömästi räiskimässä liipasinsormensa ruvelle vouhottavat aina sitä samaa “…born to kill…man is a hunter…blow your head clean off…” -tarinaa. Eli vaikuttaa varsin asialliselta. Jos nyt kuitenkin saisin aikaiseksi, niin sonnustautuisin en enempää enkä vähempää kuin kuvan sotisopaan ja aseisiin. Mörssärit ovat mallia “The Defender – Paintball Gun from Hell”. Se sylkee kuulaa ahteriin 80 laakia sekuntissa. Ei paha.

[The Defender]

Aiemmin Kun mikään ei enää riitä-sarjassa tapahtunutta:
Birgitta, ostin grillin, isolla G:llä,
Nyt on isin vuoro leikkiä

Advertisements

Comments»

1. Timo - Friday, July 21, 2006

Kerran käytiin osaston kesken jossain kellarissa järjestetyssä (voisi olla hauskempaa kunnon metsässä) ja pikkuveli on kiertänyt Suomea jonkun joukkueen jäsenenä kisoissakin.

Molempien ‘kokemusten’ perusteella säälisin tuota kuvan sankaria, se vastaan ammutut ottaa aika kipeää tuon tpaidan läpi ja paljaisiin käsiin… eli pari kerrosta vaatetta joka kohdassa kannattaa olla.

2. Kuraattori - Friday, July 21, 2006

Sweeeee-eeeee–eeeeet——–eeeeet! Mulle kanssa tollane!

Mä diggaisin kanssa paintball hässäkästä, mutta tuon varustuksen kanssa voisin uskotella itselleni ettei kyseessä ole paint-balls-hässäksästä.

3. Tero Heiskanen - Friday, July 21, 2006

Timolle:
Jospa hän(kuvan sankari) luottaa aseistuksen tuoman itsevarmuuden pohjalta, että vastustaja ei kykene vastaamaan hänen murhaavaan tuleen. Vähäinen suojavarustus myös kielii vastustajalle sankarin ylivoimaisuuden, koska nähtävästi hän ei koe tarpeelliseksi käyttää resursseja suojaukseen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: