jump to navigation

Hyrrä pyörimään! Wednesday, August 2, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

acappella-by-ron-nordstrom-2004.jpg
Niinsanottu loma on niinsanotusti ohi. Vihdoin, kuten weberiläiset sanoisivat. Mutta tunnollisena luovan luokan edustajana häkkäsin harva se päivä kaikennäköisten työnkaltaisten projektien parissa, ettei vain tuntuma todellisuuteen katoaisi. Viimeisen lomapäivän vietin missäs muualla kuin moottoriradalla ajamalla mopolla noin kolmea miljoonaa rataa ympäri kämmenpohjat verillä. Elämäni parhaimpia päiviä, hands down.

Tarunhohtoinen päivä, jonka kruunasi sauna, saunagepardi, kimmerialaisen neitsyen hammasrivenä hohtava ilta-aurinko ja duracell-pupuna eestaas sinkoilevan fasaanin kujeilu pellon reunalla. Päivä olisi ollut ns. legendaarinen, jos olisin vielä voinut beretallani posauttaa fasaanin höyheniksi, ja antaa lankomiehelle siitä lahjan, golf-bägiin uutta pehmustetta. Mutta vastarannan Stefu kerkesi ensin.

Nyt on niinsanotut akut niinsanotusti ladattu ja voi pistää kuukauden tauon jälkeen pääkopan hyrrän pyörimään aivan yhdelletoista ja alkaa innovoimaan ziljoonaa eteenpäin. Toivottavasti niinsanottujen akkujeni hyvä varaustaso näkyy myös tässä blogissa, sillä onhan näiden kirjoitusten taso laskenut viimeisen kuukauden aikana niin dramaattisesti, että hävettäisi jos olisi aikaa.

Advertisements

Comments»

1. Kuraattori - Wednesday, August 2, 2006

Sanoisiko joku teillä työpaikalla “Ei täällä saa juoda viinaa” johon sinä sanoisit “E-eikö-ö??” Vihisen aksentilla varustettuna.

Niin sanotusti oivallinen ilmoitus loman jatkamisen tarpeesta. 🙂

2. Sami Oinonen - Wednesday, August 2, 2006

ehkä sanoisin, onnekseni tosin työn ja vapaa-ajan erottaminen toisistaan on perin vanhanaikaista. näin käsite “työpaikalla” menettää perinteistä merkitystään ja pohdinta alokoholinkäytöstä siellä tai muualla ei ole enää relevanttia


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: