jump to navigation

Databikinit Friday, August 4, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre, innovaatiot.
trackback

uv-bikinis.jpg

Solestrom SmartSwim UV Smart Fabric-bikinit eivät häkellytä sen takia, että ne ovat niin kammottavan ruman näköiset tai siksi että nimestä puuttuu “16V DTi”, vaan sen takia että niissä on keskivertoa enemmän älyä. Nämä 140 taalan rantavarusteet näet sisältävät alaosan vyönsoljessa UV-mittarin.

Databikinien kohta julkaistava versio 2.0 on lähes vallankumouksellinen, sillä siihen voi näppäillä henkilökohtaisen UV-säteilyn kipupisteen ja orvaskeden niin tummettessa tervehdyttävä piip-merkki sitten ilmoittaa, että on aika siirtyä sisätiloihin.

On ilahduttavaa lukea, että koko homman äly on vyön UV-säteilyä tunnistavassa kankaassa, sillä onhan tuo asuste niin kuuskytlukua että. Tai kyllähän tuo vetoaa, jos nyt sattuu olemaan fakkiintunut Conneryn Bondien tai Brigitten leffojen fani, tai jos asusteen kantaja haluaa tehdä säväyksen 60-lukua ihannoiviin retrofuturisteihin. Meitähän Heitähän ei paljoa tosin tiettävästi ole.

Toivottavasti asusteen innovoinut Solestrom keskittyy jatkossa ensisijaisesti vaatekappaleiden suunnitteluun, sillä kyllä sen UV-indikaattorin tai -mittarin voi lätkäistä sitten vaikka repunkylkeen.

[gizmag]

Advertisements

Comments»

1. Timo - Friday, August 4, 2006

Kai tuossa on teksti ylösalaisin, kun muutenhan mittarin lukemiseen tarvitaan joku muu (joka tuskin valittaisi kuitenkaan). Tilattiin aikoinaan vi-editorin pikaopas-teepaitoja, johon teksti oli painettu ylösalaisin, niin että paidan pitäjällä on helppo sitä tarvittaessa vilkaista.

2. Sami Oinonen - Friday, August 4, 2006

solestromin kuvien mukaan ei tietenkään ole ylösalaisin. vielä yksi syy heille pysyttäytyä siinä missä osaavat


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: