jump to navigation

Jumalani, sinä olet minut pettänyt Thursday, September 14, 2006

Posted by Sami Oinonen in musiikki.
trackback

mike-patton-hates-wolfmother.jpgElämäni valo, Damokleen miekka ja majakka, Mike Patton sanoo tässä haastattelussa suorat sanat aussibändi Wolfmotherista. Hän ei todellakaan ns. diggaa ko. triosta.

Mitä, mitä, mitä? Ja minä kun olen tykästynyt heidän reippaaseen ledzeppelindeeppurple -rokkiinsa niin kovin. Missä minulla meni oikein pieleen? Minäkin menin ja veivasin tässä päivänä muuanna aivan ilmakitaraa townsendimaisin ottein orkan tahdissa. Mutta kyllä Mike on oikeassa. Nyt minäkin voin sanoa kuten hän:

Wolfmother – You Suck!!!

Siitäs saitte hyväkkäät. Ja… noin, tuhosin teidän biisit myös soittolistaltani. No niin, takaisin hyvän musiikin pariin. Ettäs kehtasivat sekoittaa pääni ärsyttävällä retrojumputuksella. No, ei sinänsä mitään uutta, sillä eiväthän aussit ole koskaan keksineet mitään hyvää. Paitsi BYO:n ja viinien hanapakkaukset.

Advertisements

Comments»

1. Esa - Friday, September 15, 2006

Yksi bändi ehkä vähän saman tyylinen on Artic Monkeys. Törmäsin kumpaankin bändiin samoihin aikoihoin (ehkä se on ainoa yhdistävä tekijä :)). Niin tai näin Artic Monkeys oli tuttavuuksista vielä positiivisempi. Kokeilkaa vaikka raitaa “You Look Good on the dancefloor” ROK!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: