jump to navigation

Ongelman ytimessä Saturday, September 16, 2006

Posted by Sami Oinonen in kuluttaminen.
trackback

handsfree-abc-by-leo-di-caprio.jpg
Katsokaamme tätä kuvaa. Mitä siinä on vikana? Armoitettu näyttelijähän se siinä steppailee kännykkä kädessään valmiina vastaanottamaan tärkeitä puheluita. Mutta miksi hän on kieputtanut handsfreen piuhan oikeaan korvanlehteensä? Eikö hän osaa käyttää lisälaitetta vai haluaako hän vain brassailla nappikuulokkeellaan?

No, varmasti osaa käyttää. Eikä hänen statuksellaan tarvitse brassailla millään näin arkisella kapistuksella. Leo on aivan kuin kuka meistä tahansa, joka on täysin turhautunut siihen, että piuhat takertuvat joka paikkaan, menevät tuhannen onkisiimasolmulle, kelautuvat turvavyön kera auton uumeniin jne. Hän on tällä korvapatentillaan löytänyt mielestäni ainoan oikean tavan ratkaista piuhallisten handsfree-laitteiden suurin käytettävyysongelma.

Itse tapaan kieputtaa ylimääräisen piuhanpätkän kaulani ympärille, mutta eihän siitä mitään tule, koska päivän viimeisillä metreillä ei enää henki tahdo kulkea eikä aivot hapettua. Olen toki kokeillut myös langatonta versiota, mutta enhän minä siitä mitään tinnitukseltani kuullut. Olen siis palannut lankaversioon, vaikka se ei missään tapauksessa ole ihmiselle tarkoitettu.

Mutta tästä lähtien aion soveltaa Leon kikkaa. Hän näyttää värkkinsä kanssa niin coolilta. Onpahan korvanlehdilläkin jotain hyötykäyttöä.

[via WWTDD]

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: