jump to navigation

Muistellen Friday, September 29, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

rememer-ring-2.jpgChris Fondell, Alaska Jewelry Incin “Hymyilevä Jalokivikauppias” on oivaltanut jotain olennaista miesten mielistä ja siitä miten tärkeää joidenkin tärkeiden merkkipäivien muistaminen vastakkaiselle sukupuolelle on. Hän on luonut Remember Ring-sormuskonseptin, joka muistuttaa merkkipäivästä kuumentamalla itseään tasatunnein merkkipäivän aatosta lähtien. Ei huolta huomisesta, sillä tällä sormuksella voi sormet kuumina singahdella lahjaostoksilla ja kukkakaupoissa.

Ei ole mikään ihme, että keskivertomies ei koskaan muista mielitiettynsä tai suhteensa merkkipäiviä. Järkevä mies unohtaa systemaattisesti, mutta tiedostamattaan sellaiset päivät, jotka tietävät hervotonta rahanmenoa asioihin, joilla ei ole mitään tekemistä moottoreiden, urheilun tai niiden yhdistelmän eli pyhimmästä pyhimmän kanssa.

Minäkään en ole koskaan saanut järkeiltyä itselleni mm. mikä ihme niissä merkkipäiväruusuissa viehättää. Nehän ovat kuolleita! Voi itku mitä symboliikkaa. Ninpä olen aina hankkinut vähintään sata vuotta kestäviä istutuksia. Tai, miksi aina pitää hilautua joillekin romanttisille kynttiläillallisille. Niistähän saa etelänlomilla ihan tarpeekseen ja vielä jonkin lämpöohjuksen lailla pöydän kulmaan liimautuvan sombrerokolmikon kaupan päälle kujertamaan lovmiitenderiä viikset hulmuten.

Remember Ringille olisi tilausta. Tosin sen käyttäminen muodostuu ongelmalliseksi, jos mielitietty sattuu olemaan paatunut merkkipäiväfanaatikko. Ei olisi kovin miehekästä näyttäytyä useiden sormusten kanssa varsinkaan kun niihin kaiverretut päivämäärät eivät välttämättä jäsenny paniikkiostospakon alla. “Hääpäivä? Kenen hääpäivä? Päivä, jolloin Lissu pakotti kosimaan? Ilta ensimmäinen alla norjan lehtikuusipuun?”

Että saattaa kaikesta huolimatta tulla väärät lehtivihreät hankittua.

[Remember Ring]

Advertisements

Comments»

1. Petja Jäppinen - Thursday, October 5, 2006

Ei tartte muistaa kukkia erikseen, jos pitä huolta että niitä kukkia on aina.

Ensi vuoden alussa tulee 18 vuotta täyteen. Ja päiväkin on helppo muistaa, joskus keväällä, ennen pääsiäistä…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: