jump to navigation

Vesipyssyin valppaina arjessa Thursday, October 26, 2006

Posted by Sami Oinonen in überkuul, trendit.
trackback

waterguns.jpg

There was an awesome hail of water. We thought we both missed and the shoot-out continued. Empty, we had to re prime our weapons. I *should* have realised my reservoir was dry and charged with my pistolero while he was pressurizing. I didn’t. I tried to re-arm my gun first. By the time I went at him he was ready for me. We both fired. Mine fell short. His didn’t.

However in the aftermath we noticed something…

His back was wet. I hit him with my initial shot.

It was over.

Näin kertoo Mr. Peter Stevens siitä kuinka hän niittasi vesipyssyllään pahamaineisen Supreme Commanderin, StreetWars-livepelin puuhamiehen.

StreetWars on kolmiviikkoinen vesipyssypainajainen, jossa peliin osallistuvat leikkivät salamurhaajia – heillä on kohde ja he itse ovat aina kohteina. Ja niitattuaan kohteensa he perivät tämän kohteen niin kauan kunnes on vain yksi onnekas jäljellä. Kolme viikkoa kevyttä jännitystä, ei hetkeäkään turvassa. Puhdasta vainoharhaa, sillä kenellä tahansa voi olla kohteena juuri sinä.

StreetWars on levinnyt lyhyessä ajassa New Yorkista San Franciscoon, Lontooseen, Roomaan, Pariisiin ja Tokioon saakka. Toivottavasti StreetWars saadaan pian Helsinkiin. Ja mikä estäisi laajentamasta konseptia vaikka viikonlopputurnauksiin… “Helsinki vs. Turku”, “Tampere vs. Turku”, “Kaikki vs. Turku”. Ei hassumpaa. Ja jahka kännyköissä alkaa olemaan vakiona näppäriä gps-navigaattoreita, niin joukkuepelaaminenkin saa aivan uuden vivahteen. StreetWarsin kaltaisten pelien mahdollisuudet vaikuttavat erittäin mielenkiintoisilta.

Siitä lähtien kun ensimmäisen kerran pelasin verkossa Quakea ruotsalaisia nössöjä vastaan, olen aina kaipaillut vastaavan, mukaansa imaisevan pelikokemuksen perään. StreetWarsissa paluu jännityksen alkulähteille saattaisi olla mahdollista.

[StreetWars]

Advertisements

Comments»

1. Timo - Thursday, October 26, 2006

Tästä bloggasin ( http://optimistin.vuodatus.net/blog/129495 ) vähän aikaa sitten, niin kommenteissa kuulin tuota olleen Hesassa jo monena vuotena… Kerro sitten millaista on! 🙂

2. Petja Jäppinen - Thursday, October 26, 2006

Mä olen ehdottanut tuota ekan kerran noin 10 vuotta sitten.

3. Sami Oinonen - Thursday, October 26, 2006

timo: jep, noitahan on yliopistopiireissä jo pitemmän tovin harrastettu, StreetWarsista on imua johonkin suurempaan. Se alkaa olla tunnettu “brändi”. Kolmen viikon piina kuulostaa mahtavalta.

4. Sami Oinonen - Thursday, October 26, 2006

petja: ehkä aika on nyt kypsä – pyysin e-mailitse streetwarsin järjestäjiä järjestämään helsinkiin vastaavan.

5. Petja Jäppinen - Thursday, October 26, 2006

Se oli silloin tarkoitus järjestää eräänlaisena esileikkipelinä erään tapahtuman alle, mutta järjestävän tahon mielestä idea oli lapsellinen.
Toisin minä olin 10 vuotta vanhempi kuin kukaan tapahtuman puuhamiehistä, joten minun ei kai tarvinnut välittää siitä kuinka lapselliselta vaikutan.
Nyt minulla on aavistus, että tuon kaltainen peli tulisi erään toisen tapahtuman yhteyteen, ja on ollut puhetta tietystä palkinnoistakin, mutta saapa nähdä…

6. Anssi - Friday, October 27, 2006

Tässä yliopistopiireistä: Helsingin yliopiston salamurhaajat.

7. Anssi - Friday, October 27, 2006

Oho, tuossahan se sulla jo makaakin dilissösseisäs’ Noo, ei toisto pahaa tee 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: