jump to navigation

Sofistikoituneen tarpeellinen Tuesday, October 31, 2006

Posted by Sami Oinonen in musiikki.
trackback

igloos.jpg
Jatketaan musiikkiteemalla. Näin vanhemmiten rockfestareille meneminen on aina vain vaikeampaa. Sitä on niin mukavuudenhaluinen, että ajatuskin sateen mahdollisuudesta ja siihen liittyvästä kaikesta ikävänlikaisesta puistattaa ja vaikuttaa lähtemättömästi lähtemiseen. Ja musiikkikin on nykyisin täyttä roskaa. Kyllä ennen oli paremmin. Ja sitten on aina ne iänikuiset bajamaja-vessantekeleet, joista käsienpesuvesi loppuu festarien ensimmäisellä minuutilla, paperista puhumattakaan. Hyi yäkkis!

Meille vanhoille festarijyrille ja valveutuneille musiikkielitisteille pitäisi kyllä tarjota hieman vaatimustemme mukaisemmat fasiliteetit. Brittiyritys Igloos tietää mistä narusta vetää saadakseen meidät vanhat jäärät taas innostumaan festarielämästä. Igloos Luxury Portable Loos-tuoteperheestä löytyy aivan varmasti jokaisen suomalaisen kesäfestarin imagolle sopiva mobiilivessateema. Kuvan esimerkit ovat vasta alkusoittoa heidän viktoriaanisten maaseutuhuviloiden vessakopioiden kokoelmasta. Itse asiassa Igloos-huussit ovat parempia kuin mitä keskimäärin näkee briteissä normaalisti.

Igloos on vähintä mitä meille voi tarjota. Jos esimerkiksi Ilosaarirock, jossa olen käynyt ainakin sata ja yksi kertaa, olisi vähänkään miettinyt asiakasuskollisuuden perään, olisi minulla jo ainakin tiiliskiven kokoinen Ilosaaren titaanibonuskortti ja sen mukainen “Access all Areas You Suckers!!!” -badge ja rajaton käyttöoikeus vessaan, jossa asioiminen olisi yhtä hauskaa kuin rock oli silloin joskus ennen. Mutta ei, ei ne rokkarit ymmärrä yhtään mitään asiakasuskollisuuden perään.

[Igloos – Luxury Loos]

***
Aiemmin sarjassa “Ilosaarirock – Suomen paskimmat festarit. Ensi vuonna uudelleen!”
Mr. T. Bling – Ilosaarirockin themies
No voehan hohtimet – sanontoja Itä-Suomesta
Aikuistumisriiteistä – juokaamme elämän maljasta
Etsitään majapaikkaa

Advertisements

Comments»

1. Marjut - Tuesday, October 31, 2006

Köh köh, ei se Ilosaarirockin festarialueen khuuleinkaan vessa nyt ole niin khuul, että siellä “asioiminen olisi yhtä hauskaa kuin rock oli silloin joskus ennen”. Kädetkin pitää pestä kylmällä vedellä.

Mutta taidan kyllä laittaa asianosaisille tiettäväksi, että tarvetta olisi erityiselle VIP-vessalle, jonne pääsy olisi vain meillä sata ja yksi kertaa festareilla nuohonneilla. Onko sijainnista toiveita? Kenties oheinen luksuskäymälä ottaa hyvinkin Karjalassa tulta alleen. 🙂

2. Sami Oinonen - Wednesday, November 1, 2006

marjut: ei ole toiveita sijainnista, kunhan se on vain sen neliön keskipisteessä jonka kärjissä ovat anniskelualue, sohva, kahvinkeitin ja lava. ja jos vielä saisin sen access all area-passin “will blog for access”-periaatteella.

3. Marjut - Wednesday, November 1, 2006

Pannaan tulemaan.

4. Sami Oinonen - Wednesday, November 1, 2006

kiitos, tiesin, että sinuun voi luottaa

5. Kari T - Wednesday, November 1, 2006

Olen saanut tietooni, että Suomeen on jo tilattu tällaisia “paremman tason festarivessoja”. Se missä niitä tulevana kesänä näkyy riippuu tietysti siitä, ovatko kyseisten tapahtumien järjestäjät halukkaita järjestämään tällaista palvelua asiakkailleen. Hieman epäilen, että näitä ei kovinkaan paljon rokkifestareilla näy. Valitettavasti.

6. Sami Oinonen - Wednesday, November 1, 2006

kari t: jaa-ha, näyttää kilpailu luksusvessamarkkinoilla olevan aika kovaa. jep, tuskin noita nyt rockfestareilla näkyy, korkeintaan back stagella. tosin sielläkin ne ehkä hajoitetaan mäsäksi raivopäisten rockmuusikoiden toimesta.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: