jump to navigation

Kollektiivinen kaasukahva Thursday, November 2, 2006

Posted by Sami Oinonen in mopot.
trackback

booster-bike-2.jpg
Lintsissä on jotain pahasti vialla. Vuosi vuodelta se tuntuu vähemmän ja vähemmän jännittävältä. Olen täysin vakuuttunut siitä, että jos Lintsillä olisi kuvan kaltainen Booster Bike-rata niin voisin innostua uudelleen.

Rata soveltuisi myös hyvin liikennekasvatukseen ja julkiseen nöyryyttämiseen. Helsingin Poliisi voisi järjestää vaikka kesäsunnuntaisin (ja miksei myös talvisin) vaikkapa klo 18-21 julkisia näytöksiä, jossa rataa ajaisivat kaikki viikon aikana kaahailun takia korttinsa menettäneet ja sakon saaneet kansalaiset. Uutta nostetta häpeärangaistuksille!

Advertisements

Comments»

1. Kriisi - Thursday, November 2, 2006

Totta turiset. Lintsin taika on katoamassa. Osaksi varmaan vaikuttaa ahdas tila, johon mitään monimutkaista ei juuri mahdutella. Kotimaassa on pyhiinvaellettava Tampereelle Tornadon hellän huomaan. Kaipa se Power Park pitäisi myös joskus katsastaa.

Booster Bike on kivan oloinen, ylipäätänsä kaikki vuoristoratavimpaimet, jossa istutetaan matkustaja “menevämpään” asentoon, tai otetaan lattia jalkojen alta pois, tuovat potenssin lisää kokemukseen.

Ei tarvitse mennä kuin manner-Eurooppaan niin noita riittää. Briteissä Alton Towersin Air-rata on yksi unelmieni kohde. Harmi kun Suomesta ei ole järjestettyjä reissuja Euroopan huvipuiistoihin. Hyvä jos joku edes Legolandiin kuskaa. Eurodisneyynkin pääsy vaatii omaa aktiivisuutta aika paljon, vaikka Tjäreborg on muka reissuja sinne koordinoivinaankin (mutta ei kerro hintatietoja webissä).

2. Timo - Thursday, November 2, 2006

Mainituista kolmesta Suomen paikasta sanoisin ehkä PowerParkin nykyään parhaaksi aikuisille heiluttelulaitteita tarjoavaksi paikaksi… http://www.powerpark.fi/Finnish/powerland.html Uusi puuvuoristorata on kyllä mainio!

3. Kriisi - Friday, November 3, 2006

Toi PowerParkin nettisivu on loppujen lopuksi esittelymielessä aika onneton. Ja valtaosa laitteista näyttää sittenkin taaperoikäisten vimpaimilta. Noh, puuvuoristorata on aina puuvuoristorata.

4. Sami Oinonen - Friday, November 3, 2006

powerpark vaikuttaa hyvältä konseptilta, siellähän näyttäisi olevan vaikka mitä puuhaa… ja mika salon karting-rata vieressä. kaukana tosin.

5. Kriisi - Saturday, November 4, 2006

Toisaalta, jos esimerkiksi Helsingistä matkailee Tampereelle Särkänniemeen, niin melkein sama vaivahan se on matkata Power Parkiin asti. Kaikki on niin suhteellista. Ja onhan näitä, jotka matkailee päiväkausia kauemmaksikin hyvän radan perään. Minäkin heti, kun lapsi vielä vähän kasvaa ja jaksaa istua pari vuorokautta bussissa.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: