jump to navigation

Borat on pakko nähdä Sunday, November 5, 2006

Posted by Sami Oinonen in überkuul.
trackback

borat-at-the-rodeo-in-texas.jpgJagshemash! Youtube on pullollaan Borat-elokuvan pätkiä ja vanhempaa Borat-tuotantoa. Enpä ole pitkään aikaan nauranut niin paljoa kuin niitä katsellessani. Leffasaitti Rotten Tomatoesin mukaan Borat on “Offensive in the funniest possible way” ja tämän vuoden leffoista arvioitu viidenneksi parhaimmaksi (96/100). Toinenkin kritiikkiaggregaattori, Metacritic, näpäyttää lukeman 90/100.

Toisaalta, ainakaan amerikkalaisilla medioilla ei ole oikeastaan mitään muuta kunniallista vaihtoehtoa kuin pitää elokuvasta. Hienoa.

Tämän elokuvan haluan nähdä. Se on pakko katsoa, jos haluaa ymmärtää jotain amerikkalaisuudesta. Boratin katsominen on siis meidän kaikkien suomalaistenkin velvollisuus.

Advertisements

Comments»

1. Kuraattori - Monday, November 6, 2006

Melkein mielenkiintoista Saschassa on se kuinka hyvin se rooliaan vetää. Itsekin olen utelias näkemään tuon elokuvan kyllä, mutta esimerkiksi muutamissa YouTuben pätkässä ehdin kyllästyä sillä huumori niissä menee tiettyyn pisteeseen, on hauskaa siihen saakka, mutta ei yllätä enää sen jälkeen. Se on kuin lentokoneen nousukiito, matkakorkeudessa ei ole enää yhtään jännää.

Voi olla että katsoin vääriä pätkiä ja elokuva Borat on hyvä sitten kokonaan.

2. Sami Oinonen - Monday, November 6, 2006

kuraattori: olet hyvin kuvannut minka tahansa elamyksen ongelman, tietyn pisteen jalkeen mikaan ei enaa tunnu miltaan, joillakin piste tulee vain aiemmin, luulen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: