jump to navigation

Säätöä: tiedote lukijoille Sunday, November 5, 2006

Posted by Sami Oinonen in tee-se-itse, web.
trackback

Pienimuotoisen teollisuusvakoilun tuloksena löysin blogisoftastani uusia ominaisuuksia. Tuttujen “Recent Posts” ja “Recent Comments” hanikoiden jälkeen uutena tuossa oikealla löytyy viimeisten parin vuorokauden luetuimmat postaukset sekä blogini statistiikka ilmeisesti aivan alkumetreiltä eli joulukuun lopusta 2005. Mitä tuo luku sitten tarkoittaakin, on minulle vielä hieman hämärää.

Huomasin myös, että kuukausiarkistoon sai lisättyä kuukausikohtaiset postausmäärät, aivan kuten oli jo aiemmin kirjoituskategorioiden osalta (josta muuten paljastuu, että blogini 561 kirjoituksesta vain 32 käsittelee moottoripyöriä!)

Kuukausianalyysin perusteella näyttää siltä, että toukokuussa on mopo karannut käsistä vallan, sillä kirjoituksia oli 81 kappaletta. Kuinkahan monta tyyppiä tätä blogia oikein kirjoittaa, sillä tuota määrää ei selitä edes erään allekirjoittaneen jo legendaarisiin mittasuhteisiin paisuneet neljän tunnin yöunetkaan? No, viime aikoina olen pudottanut tahdin tiedostamattani kirjoitus/päivä. Olen kuitenkin pystynyt olemaan kompensoimatta tätä lisäämättä kirjoituksiani muissa blogeissa, johon olen sitoutunut kontribuoimaan. Hyvä minä!

Tämän päivätahdin tulen vähintään pitämään, ei pelkästään sen vuoksi, että absurdin sarkasmin ja ironian kyllästyttämä havainnointi ja ajatusten jäsentely on edelleen hauskaa vaan myös siksi, että alkuperäisen suunnitelmani mukaan aion tehdä blogistani vuosikirjan ja antaa sen jälkijättöisesti tutuille ja itselleni tänä vuonna joululahjaksi. Joka päivästä jotain mielenkiintoista-periaatteella. Aiheistahan ei ole pulaa, vaikka olenkin ilahduttavasti saanut ikiliikkujan kaltaisen draft-jononi pienentymään kymmeneen. Jihuu!!!

Kehottaisin teitä lopuksi huomioimaan, jos ette ole jo tutustuneet, että tuon järkyttävän pitkän navigointipalstan viimeisenä on meikäläisen kirjanmerkeistä viimeisimmät. Ja otsikkoa klikkaamalla löytyy kaikki kirjanmerkit, ja sieltä vaikka mitä mielenkiintoista.

Advertisements

Comments»

1. Petja Jäppinen - Monday, November 6, 2006

Mulla on keskimäärin kai 150 uutta kirjoitusta kuukaudessa, mutta viime kuussa ja tässä kuussa jää alle.

Sata sanaa vaatteista pyörii aina uudelleen, eli kun se on läpi, julkaisen saman kirjoituksen uudestaan noin 3 kuukauden välein ja siinä sitten on toivottavasti jotakin uutta.

Hiljan aloin julkaista Suomen perustuslakia osa kerrallaan.

Eilen kirjoiti vähän raskaan kommentin 8500 merkkiä kaikkineen, joten sen sijaan että olisin laittanut sen kommenttiboksiin, tein siitä uuden aloituksen.

Luonnoksia minulla on kai jotakin 60 ja ajastettuna odottamassa julkaisua noin puoleksi vuodeksi, eli minun blogi jatkaa paskanjauhamista vaikka en sialtani nousisi.

Tämä päivä on muutoinkin ollut hyvä, vaikka poika kävi ja vietettiin pari tuntia safkaten, olen silti ehtinyt tänään katsomaan molemmat Lara Croftit, Rooman, äänittämään vähän ja kirjoittamaan kaikkiaan jotain 40-50 liuskaa.

Hyvä päivä.

2. Tanja - Monday, November 6, 2006

Sulla Sami noi sivupalkit jatkuu niin pitkälle ettei heikkosormisempi pysty niiden matkassa enää ollenkaan. Mutta kiva että updeittasit leiskaasi. Aletaanko seuraavaksi suunnitella oman palvelimen hankkimista, ettei tarvitsisi olla niin riippuvaisia tästä kökkeröstä wp:stä ja sen uusista, upeista “suomennetuista” valikoista…

PS. Tuutko käymään meidän blogimiittiin Damiin, kun kerran multa jäi välistä tuo Kallion kulmilla kemuilu? 🙂

3. Sami Oinonen - Monday, November 6, 2006

Tanja: tottakai tulen, voin samalla esittaa euroviisubiisini, mutta jos dami on amsterissa minulla saattaa olla hieman logistisia haasteita sen suhteen.

4. Kuraattori - Wednesday, November 8, 2006

WP ei ole kökkerö paitsi jos se on jollain blogipalveluntarjoajalla. 🙂 Eli tosiaan omalla palvelimella, tai webhotellin suojissa, itse viritettynä se on aivan mainio.

5. Sami Oinonen - Thursday, November 9, 2006

kuraattori: samaa mieltä, ei ole juurikaan valittamista, ja koko ajan tuntuu tulevan lisää ominaisuuksia


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: