jump to navigation

Uskontunnustuksia ja unelmia Saturday, November 25, 2006

Posted by Sami Oinonen in überkuul, tee-se-itse.
trackback

workbench-by-citifiedplainsman.jpg

I just want you to know that I am deeply, completely, and hopelessly in love with your magazine. I didn’t think I could be any more in love until I logged on to your digital version. Now I realize that was only puppy love. This is the real thing. Please never stop.
Susanne Portnoy, mother, wife, yoga student, pta member, closet hacker

Uusin MAKE-lehti tervehti eilen postilaatikossa. Kuukauden paras päivä. MAKE, tuo ajankäyttöongelmista kärsivän nikkaroijan märkä uni, on tuonut sisältöä monen kaappihäkkääjän elämään. Ainakin siltä tuntuu kun selailee lehden lukijapalautepalstan tunnustuksia. Harvoin näkee niin hienoja ylistyksiä. Ja aiheesta, lehti on sellaista kokeilemisen ja luovuuden vyörytystä, että se on pakko lukea kannesta kanteen kerralla.

Nyt voin sen tunnustaa, MAKE on jopa parempi kuin Ken Parker. Lehden ainoa ongelma on vain se, että yhdessä numerossa riittää tee-se-itse-projekteja vuodeksi eteenpäin. Mistä aikaa? Benjamin Jones-nimisen lukijan unelma vaikutta toteutuskelpoiselta. Hän kirjoittaa:

I saw MAKE this morning. I subscribed immediately after seeing the VCR cat feeder in Vol. 3. I proceeded to check out the site, and haven’t done a lick of web work since.

In fact, I will probably eat a large amount of chemical enhancements, shave my head, and devote my existence to building things from MAKE and/or coming up with at least one project to submit. A haiku to express my newfound obsession with MAKE:

Client site is down / I am owned by the makezine / Where’s my flamethrower?

Advertisements

Comments»

1. lauranen - Saturday, November 25, 2006

Juuri kun ajattelin etta mulla ei ole tassa mitaan hataa kun ei ole mikaan tee-se-itse nainen, voin hyvin kayda katselemassa online-versiota: niillahan on siella perinteisille naisille myos craftzine.com. Sen on pakko olla tasmakiikitysta.

2. Kuraattori - Saturday, November 25, 2006

Koskapa itse haluaisin väkertää kaikenlaista, ja työpöytäni näyttää siltä jo valmiiksi, joudun toteamaan etten uskalla MAKEa selata yhtään. Mitähän siitäkin tulisi, hilavitkuttimien ylitarjontaa kotikaupunkiini…

3. Petja Jäppinen - Saturday, November 25, 2006

Erään pienen yhdistyksen sisällä on ollut puhetta äijäin työhuoneen perustamisesta keväällä. Paikka on hakusessa, mutta nyt näyttää siltä, että se saattaisi olla lähellä Töölöntoria.

4. Sami Oinonen - Saturday, November 25, 2006

lauranen: Jep, Crafts on MAKEn vastikään lanseerattu sisarlehti, sielläkin on aika kovia projekteja

kuraattori: joo, MAKE on varsin addiktiista kamaa, mutta jos rakennat kaiken olemassaolevasta materiaalista, niinkuin on tarkoitus, niin sittenhän uuden ja vanhan suhde saattaa pysyä jopa ennallaan.

petja: hienoa, sitten voitte samalla nosteella lähteä puuhaamaan Suomeen ensimmäistä MAKER Fairea myös!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: