jump to navigation

Maailman paras elokuva-arvostelu Tuesday, November 28, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre, taide.
trackback

angels-die-hard-movie-poster.jpg

Angels Die Hard (1970) on prätkäleffojen aatelia ja niille tyypilliseen tapaan juoni on vähintäänkn maailmoja syleilevä. Leffassa prätkäjäengi yrittää pelastaa kaivosonnettomuuden uhreja. Jalo päämäärä ja samalla hyvää peeärrää moottoripyöräilylle.

Erään Kevin Hoganin Internet Movie Databaseen kirjoittama arvostelu on täydellinen. Oi kunpa minäkin osaisin tiivistää olennaisen kuin hän:

This film doesn’t really have a plot. It just seems to meander from event to event until it runs out of movie. The pacing is S-L-O-W, and even the fight scenes are confusing and not much fun to watch. Better than “Black Bikers From Hell” or “The Dirt Gang,” but not by much.

Memorable scenes include the biker poetry reading, the spaghetti rape sequence, and the funeral oration. If you have a tolerance built up for bad movies, it’s almost worth watching. If you don’t, it will swallow your soul.

Angels Die Hard on aina ajankohtainen ja se on poikinut paljon oheistoimintaa vuosien varrella. Viimeisimpänä on kuvitteellisten prätkäjengien ympärille rakennettu näyttely. Jengit kuten Yahoo Yankees, Dirty Dolls, Butterfly Boys ja Chubby Chaser Cycle Club ovat vahvasti esillä. Jengitakit ovat kerrassaan upeita.

Niin, mitä olisi elämä ilman huonoja prätkäleffoja? Varmasti paljon tylsempää.

**

Maailman paras musiikkivideo ja levyarvio

Advertisements

Comments»

1. Angela - Wednesday, November 29, 2006

Kylläpä oli mahtava musiikkivideo! Todella. Mahtava. Ja prätkäleffalla komea nimi. Piti oikein kurkata onko mokoma leffa tosiaan tehty. Onhan se. Ja väreissä. Kovaa pärinää. “They live hard… they love hard…”

2. Sami Oinonen - Wednesday, November 29, 2006

angela: minä olen jopa kyseisen leffan nähnyt, onnekseni en enää muista juurikaan mitään siitä, mutta ne vähäiset painajaisunimaiset flashbackit riivaavat minua vielä pitkään, luulen
musavideossa esiintynyt Meshuggah-orkesteri on parasta mitä Ruotsi on maailmalle antanut Marabou-suklaan, makean leivän ja juhannussalkojen lisäksi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: