jump to navigation

Nintendo Wii sormigiljotiinina Wednesday, December 6, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre, brändit.
trackback

wii-safety-manual.jpg
Nintendo Wii on lyhyessä ajassa saanut osakseen erittäin negatiivista huomiota. Vähän aikaa sitten kävi ilmi, että se on rappeuttava amerikkalaisen sohvaperunanuorison, sillä Wii:llä pelaaminen pakottaa nuorten lihakset hyötykäyttöön. Kammottava skenaario. Ja sitten vielä peliohjainkin kimpoilee sinne tänne.

Eikä tässä vielä kaikki, konsolin japaninkielinen käyttöopas sisältää kymmeniä muita kauhuskenaarioita sormen poikkeamisesta neliapiloiden invaasioon. Miten tässä enää uskaltaa edes ajatella Wii:llä pelaamista? Nyrjähtävätkö aivoni jo pelkästä ajattelemisesta. Auts!

[The Japanese Super Safe Wii Manual + Wii Safety: The Missing Pages ]

Advertisements

Comments»

1. Mike - Wednesday, December 6, 2006

Noiden hupikuvien lisääminen käyttöohjeisiin on aika jännä ilmiö, XBOX360:n ohjekirjassakin oli muistaakseni jotakin “älä pistä virtapistoketta lehmän takapuoleen” -henkisiä letkauksia..

2. Sami Oinonen - Wednesday, December 6, 2006

jep, noista kuvista oikealla alhaalla ja vasemmalla ylhäällä ovat tietenkin aitoja, vaikka voisivat olla feikkejä. vaikuttavat hätävarjelun liioittelulta. Mutta valmistajien pitää pedata mahdollisten vahingonkorvausvaateiden takia vaikka minkänäköisiä varoituskylttejä.

noheva valmistajahan voisi järjestää aiheesta vaikka leikkimielisen kilpailun kuluttajien kesken, vai onkohan liian vakava asia sittenkin

3. koira fanu - Sunday, December 30, 2007

mulla on nintendo siihen jää kyllä kiinni mutta en usko että se muussaa aivot huom:älä pelaa liikaa

4. Shappe - Monday, December 22, 2008

mul on wii ja se on hauskaa pelattavaa mut en pelaa hirveesti ja sitä paitsi vaikka noi on feikkejä ei se tarkota et wii olis turvallinen. useasti monelta lentää kapula kädestä vaik olis turva nauha kii. tämä käy joka kolmannelle henkilölle usein japanis on ilmenny mm. patteja päässä,hampaan katkeamista,TV:n vaurioita…

5. Sami Oinonen - Wednesday, December 31, 2008

Totta, meillä on monta vaaratilannetta ollu ja useasti saa olla varomassa, ei ehkä niinkään kapulan lentämisen suhteen, vaan yleisen heilumisen aiheuttaman “nyrkki-napsahtaa-kaiffarin-leukaan”-ilmiön takia.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: