jump to navigation

Verkottuneen maailman varjopuolia Saturday, December 16, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

gangsta-xmas-tree-by-bre-pettis.jpgEilisiltaisen Kallion neulebloggaajien pikkujoulupossen mielenkiintoisin havainto ei välttämättä ollut se, että eipä ole juuri mitään kauniimpaa kuin se, että näkee kauniin naisen käärivän kauniin sätkän.

Eikä sekään, että jos mies soittaa erään naisen kadottamasta kännykästä omistajansa perään sattumanvaraiseen numeroon, niin puhelun vastaanottaja ei häkelly, vaan jatkaa ilmeisesti aiemmin puhelimen omistajan kanssa käytyä keskustelua muina miehinä.

No saatiinpa sovittua muutama veneen nosto, joen ruoppaus ja meriupokaskuoriaisten bongaussessio. Onneksi seuraava soittolistalla ollut oli hieman virkeämpi.

Mielenkiintoisin havainto oli se, että jos myöntää nolona eräälle krakakaulaiselle miehelle sen, että tajusi vasta edellisen blogimiitin jälkeen, että “hei, tuo tyyppi, jonka kanssa juttelin kirjoittaa itse asiassa kanssani samaan blogiin“, niin tämä krakakaulainen kelaa asiaa hetken ja toteaa “ai, minä tajusin sen vasta nyt.”

Että niin on tämä anonyymi ja verkottunut maailma mahdollistanut ihmisten yhteistoiminnan, ettei tavatessaan edes tiedä kenen kanssa sitä milloinkin toimii ja puuhastelee.

Mutta kivat oli pippalot.

Advertisements

Comments»

1. Marinadi - Saturday, December 16, 2006

Ai se olit sinä, joka soitit! Minä vain siellä jatkopaikassa ihmettelin, että kappas, Kati soittaa, vaikka se on tuossa huoneen toisella puolella eikä sillä puhelinta näytä olevan.
Mutta pääasia, että luuri löysi takaisin omistajalleen.

2. Sami Oinonen - Saturday, December 16, 2006

no minä! oltais ehkä mekin mattimyöhäiset tulleet sinne veeran luo jatkolle… muttei sitten kellään ollut kenenkään puhelinnumeroa, saati osoitetta vaikka olikin siinä vieressä se kämppä ja myöhäkin oli ja junaan oli kiire ja ja…

3. oopa - Sunday, December 17, 2006

Vahinkoja sattuu. Ensi kerralla liittoudutaan, koska ollaan samasta blogista.

4. Sami Oinonen - Sunday, December 17, 2006

näin tehdään. ja jos joku samanhenkinen vielä perustaisi vaikkapa sen paljon pikkujouluissa kohistun miesten neuleblogin – miesten matka neulomisen yrittämisen kiehtovaan maailmaan – niin sittenhän meillä olisi pari yhteistä blogia. blogi-imperiumin ainekset.

5. turisti - Sunday, December 17, 2006

Hei kiitos ihan mielettömästi!!!

Mun koko elämä on siinä puhelimessa!

ME LOVES YOU A LOT A LONG TIME!

6. Sami Oinonen - Sunday, December 17, 2006

Kyllä kiitos on sen tuntemattoman naisen, joka sitä puhelinta meille tyrkytti, ja ilmeisesti toi sinne, minä vain aloin sitten soittelemaan siitä puhelimesta ja selvittämään josko joku sattuisi tietämään kenen puhelimesta oli kysymys … eli

YOU LOVE THAT MYSTERIOUS WOMAN A LOT A LONG TIME

7. Marinadi - Sunday, December 17, 2006

No se mysteerinainen oli Rappiotäti, joten…

WE ALL LOVE RAPPIOTÄTI!

8. Rappiotäti - Sunday, December 17, 2006

Jep, tyrkytin teille, kun te olitte ainoat bloggaajan oloiset näkökentässäni.

Se ensimmäinen puhelun saanut henkilö puhui sitten kanssani ihan järkeviä (minäkin puhuin hänen kanssaan saman puhelun aikana), ja näin omistajan henkilöllisyys saatiin varmistettua.

Onpas muuten kovin mukavaa saada rakkautta osakseen.

9. Sami Oinonen - Monday, December 18, 2006

loppu hyvin kaikki hyvin, onpas muuten hienoa, että sinulla on kyky tunnistaa bloggaajia baarissa, jatkossa varmasti hyödyllinen taito..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: