jump to navigation

Asiakastyytyväisyys ja sen parantaminen Thursday, December 21, 2006

Posted by Sami Oinonen in web.
trackback

parrot-joke-monty-python.jpg
Piipahdin tänään jouluostoksista selvinneiden tai niihin vasta valmistautuvien ihmisten terapiaistunnossa. Siellä sain osakseni mielestäni täysin aiheetonta kritiikkiä. Minulle valitettiin päin näköä siitä, että tämä pieni kaistaleeni kyberavaruudessa, todiste olemmassaolostani jälkipolville kuulemma on enemmän tai vähemmän itseohjautuvaa lajia. Blogini näet “haamupäivittyy” tämän tästä.

Näin aiheutan tietämättäni blogini päivittymistä Blogilistan kautta seuraaville turhaa levottomuutta, aknea ja yleistä mielipihaa. “Höh, ei se sun blogis oo kuitenkaan päivittyny oikeesti”, “Mua korpee Oinonen, miks sä oot niin veltto käsi ettet osaa ees blogias säätää oikein”, “…ja ei ne sun jutut muutenkaan oo mitään kummosia, jotain designkuppeja, -lamppuja ja muita valopäitä…” ja “sullon on muuten jumit pokat.” Tällainen lukijapalaute ei mieltä ylennä ei.

No voi hyvä tavaton, ajattelin. Mitä oli päässyt tapahtumaan? Kohta minua varmaan heivattaisiin kölin ali. Pyysin pöydässä nöyrimmästi anteeksi lukijoiltani ja teen sen tässä myös nyt. Olen ryhtynyt myös tämän mystisen haamupäivittymisen terminoimiseksi tarvittaviin toimenpiteisiin. Aina niin säkenöivän ja freesin Niken suosiollisella avustuksella päädyimme siihen lopputulokseen, että blogilistallani blogini väittää päivittyvänsä tämän tästä sen vuoksi, että tyhmä kun olen, en ole määritellyt blogilistan botille oikein mitä seurata blogistani. Olin määritellyt blogini etusivun (niin väärin!), mutta…

Minulla on paha tapa bookmarkata paljon artikkeleita ja olen vielä uunouksissani laittanut bookmarkit blogini navigaatioon tuonne kauas alas oikealle. Jos joku vaikka tykkäis, ajattelin. Ja luulin, ettei blogilistan nuuskijat niitä huomaisi kun ne ovat noooooin alhaalla, mutta olin näemmä väärässä. Koska blogilista seuraa etusivuani, niin jokainen kirjanmerkin lisäys muuttaa etusivua ja näin johtaa “haamupäivitykseen”. Tämä on siis teoria, ja toivottavasti myös totuus.

No Niken vinkistä olen nyt määritellyt, että blogilista seuraa saittini juttujen rss-feediä (en edes ymmärtänyt mitä juuri kirjoitin). Siis todellista päivittymistä. Luulisi asioiden oikenevan. Jos ei, olen ns. hukassa. Mutta se ei olisi uutta. Anteeksi vielä kerran, älkää te hyljätkö tätä blogia, pliis.

Advertisements

Comments»

1. Kata - Thursday, December 21, 2006

En hylkää. Eikä akneni ole tästä pahentunut. Ei ole herpestäkään.

2. Sami Oinonen - Thursday, December 21, 2006

kiitos luottamuksesta. blogini on todettu kyllä aiheuttavan myös katkokävelyä, naapurikateutta ja auton puskureiden ruostumista.

3. oopa - Thursday, December 21, 2006

Oinonen otti rukkaset kätöseen ja paikkasi vian. Katotaan toimiiko purkka. Eli siis kiitos terapiasta veljeni ja palataan astioille.

4. Sami Oinonen - Thursday, December 21, 2006

joo rispekt riidörs kuten tavataan sanoa. tuli tuossa mieleen, että varmaan nuo kommentit ja tuo hittiluku ovat myös sinkauttaneet haamupäivitykset koilliseen, mutta nyt pitäisi stopata. seuraan tilannetta handu velttona, mutta silmä kovana.

5. Ms Zepander - Thursday, December 21, 2006

Weird – mä nimittäin nakkaan haamupäivittyvät blogit (ja muut ns. liian usein päivittyvät) hyvin äkkii pois suosikeista mutta en ole huomannut tämän haamuilevan.

Tai sit voi olla, että mä vaan tykkään täst blogista niin paljon etten huomaa maallisia :-))) (tuliks joulumieli?)

6. Sami Oinonen - Friday, December 22, 2006

mitä, onko minua sumutettu!!!

kyllä noin tyytyväisen lukijan palautteella jaksaa piparin jos tuhannenkin.

7. Angela - Friday, December 22, 2006

Enkä minäkään heivaa sinua ikuna, vaikka päivittyisi(t) joka toinen minuutti. Täällähän paistaa ikuinen aurinko. Ovat vain kateellisia peijjoonit. 🙂

Mulla on taas ongelma toisin päin. Ei meinaa blogini nousta päivityslistalle ollenkaan tai nousee pitkällä viivellä. Outoa.

8. Sami Oinonen - Friday, December 22, 2006

angela: sen olen oppinut, että tässä teknistyvässä maailmassa vika on aina käyttäjän eli loppujen lopuksi se on sinun vika jos bloglista tms. ei toimi.

niin ja kateus on hyvästä, näin kansantalouden näkökulmasta, mitä enemmän sitä parempi.

9. Kriisi - Friday, December 22, 2006

Samia ei hylätä, koska Sami on IhQu, ja haamupäivitykset takaavat säännöllisen IhQutuksen!

10. Nikke - Friday, December 22, 2006

Juuri nyt, en tunne itseäni kovinkaan freesiksi, enkä ainakaan säkenöiväksi. Olisi tarvinnut pitäytyä siinä alkuperäisessä suunnitelmassa olleessa säännöstelylinjassa.

Nojoo. Ehkä olin kuitenkin kaiken kaikkiaan hieman selkeämpi tapaus tällä kerralla.

Onnea ja menestystä haamupäivitysten bustauksessa.

11. Sami Oinonen - Friday, December 22, 2006

kriisi ja nikke: kiitos myötäelämisestä tämän draaman keskellä

12. Mari Koo - Friday, December 22, 2006

Toi meidän Kulutusjuhla näyttää välillä päivittyvän siksi, että joku läimäisee kommentilla. Meikäläista ei konehuone kiinnosta, joten en ole sinne mitään lähtenyt tsörkkimään, mutta ehkä muut fiksummat voi sitten tämänkin ongelman ratkoa 🙂

Niitä värjäytyviä kahvikuppeja ja vitutusblogeja odotellen.

13. Sami Oinonen - Friday, December 22, 2006

jep, kommentit vaikuttanevat asiaan, mutta mystistä on tämä ATK.

14. Janne - Friday, December 22, 2006

Haamupäivitykset johtuvat siitä, että blogilistan robotti on tyhmä. Valitukset sopii siis osoittaa blogilistan ylläpidolle, ei tämän blogin pitäjälle.

15. Sami Oinonen - Friday, December 22, 2006

samaa mieltä, mutta ihminen on toiselle susi 😉

16. Angela - Friday, December 22, 2006

Niih robotit on robotteja!

Tulin vielä sinullekin Sami toivottamaan Oikein Hyvää Joulua ja älyttömän onnekasta Uutta Vuotta. Mulla alkoi loma 🙂

17. Sami Oinonen - Friday, December 22, 2006

Kiitos kiitos, samoin. Loma on mielentila.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: