jump to navigation

Tanssi minulle kaunokainen Sunday, December 31, 2006

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

usb-pole-dancers-are-so-ok.jpgVoi ei. Onko siitä jo yli puoli vuotta kun olen viimeksi tarkastellut turhien USB-laitteiden markkinatilannetta? No, tämähän on sinänsä ymmärrettävää, sillä ne hirvitykset joita listailin, olivat kukin niin kammottavia, että pelkkä ajatuskin niiden suuntaan saa orvasketeni kihelmöimään appelsiininkuorena.

Mutta ei. Ei auta. Olen vihdoinkin saanut irti itsestäni vierailla niissä pirullisissa blogeissa, jotka leipätyökseen listailevat USB-vermeitä ikäänkuin niissä olisi jotain mystistä hohtoa.

Sarjani kauniiksi lopuksi tahdon ehdottaa kaikille nörteille hyödyllistä arkihetkien piristäjää. Paalutanssijatar, joka hinkkaa itseään kromipaalua vasten jopa sinun läppärisi mp3-musan tahtiin. Ajattele: Hän, sinä ja Whitney Houstonin “I Will Always Love You”. Onko elämässä mitään parempaa? Ei ole.

Tämä kiva ja välttämätön laite soveltuu toki myös yrityslahjaksi. Ajattelepa millaisen vaikutuksen tekisit firman toimitusjohtana, kun tällainen värkki hyrisisi pöydänkulmallasi. Siinä pyörisi mieskollegoilla sukat jaloissa.

Ihanaa. Ei enää koskaan yhden ainotta USB-laitetta. Olen vapaa.

[Boys Stuff]


Top 10 USB-kauhugalleria: Tanssi minulle kaunokainen, tanssi, Läppäri-imuri, Tietokone söi nallen, Kupposen lämmitin, Ladylook-kaulakoru, Taikahiiri, Pumpattava USBara, Vaivaiskoivutikku, Kalvosinnapit + hevimiehen nahkaranneke

Advertisements

Comments»

1. Kriisi - Sunday, December 31, 2006

Hitto! Torpedoit nyt pahasti sulle aiotun uudenvuodenlahjan! 🙂

2. Sami Oinonen - Sunday, December 31, 2006

Bruhahaa (diabolic laughter)… Hyokkays on paras puolustus. En ole tosin viela paattanyt mika tuotekategoria olisi seuraavaksi ylenkatseeni kohteena. Naisten kengat? Kahvilusikat? Ovenrivat? Ehdotuksia otetaan vastaan.

3. Kriisi - Sunday, December 31, 2006

USB-aversio on kyllä niin kova juttu, että sen seuraajaksi on vaikea enää keksiä mitään yhtä hyvää. Ehkä wlan-härpäkkeet?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: