jump to navigation

Lenkkeily on tyl-sää-ääh Monday, January 1, 2007

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

Perusreitti. Activity level nousi 8.5:een. Peruskitkuttamista. Vähän tukkoinen lenkki.

Erään Suuntosports-yhteisön jäsenen treeniraportti. Tuon perusteella lenkkeily ei tunnu kovin inspiroivalta puuhalta. Onneksi olen pystynyt välttämään juoksemista hyvin menestyksekkäästi koko elämäni. Eikä ole ollut edes kovin vaikeaa. Maailmassa löytyy arviolta ehkä noin 5 139 mielenkiintoisempaa urheilumuotoa ml. rytminen kilpavoimistelu ja kriketti.

Advertisements

Comments»

1. Petja Jäppinen - Monday, January 1, 2007

Mikä hyvänsä tarkoitukseton liikkuminen, liikkuminen vain liikkumisen vuoksi, on aivan saatanan tylsää.

2. Ms Zepander - Monday, January 1, 2007

Amen (kummallekin, mut varsinkin Petjalle kokonaissummauksesta).

3. Teija - Monday, January 1, 2007

Ainoa hyvä syy juosta on korvanapeissa jumputtavan teinihevin antama adrenaliini – ilman sitä, toivotonta. Maratoonarisiskoni halveksuu tätä tapaa “viihdeurheiluksi”, juoksemisen ainoa oikea motivaatio on kuulemma tavoitteellisuus. Miksi, kysyn ma. BOOOORING.

4. Sami Oinonen - Monday, January 1, 2007

“viihdeurheilu” on valloittavan osuva termi, sillä kyllähän juoksemisen pitää olla ikiaikaista tuskaa, nilkutusta kuolemankielissä ja sitä jonkin pyhän saavuttamisen tunnelmaa kun maratonin on saanut koluttua loppuun. Ja kieltämättä kenen tahansa cv:ssä näyttäisi aika tyylikkäältä rivi “New York City Marathon”. Se kertoo henkilöstä jotain sellaista, mitä minkään muun asian saavuttaminen ei kerro.

Kukin saakoon kickinsä mistä huvittaa, niin kauan kunhan ei tule minua pyytämään lenkille.

5. kervå - Monday, January 1, 2007

Mä en edes osaa juosta.

6. Sami Oinonen - Monday, January 1, 2007

kervå: moottoripyöräily on sinun lajisi

7. Angela - Monday, January 1, 2007

Eräänlaiseksi extreme-viihdeurheiluksi voisi myös kutsua rekikoirien kanssa lenkkeilyä. Nehän vetävät sinua perässään, ei tarvitse muuta kuin liikutella jalkojaan sopivaan tahtiin. Ylämäet menevät iloisen kevyesti, alamäet kivan kiihtyvästi. Ainoa todellinen uhka on, että koiran nenän edestä juoksee orava tai kissa tai jänis…silloin jalkojen liikuttamista nimittäin pitää nopeuttaa huomattavasti.

Hölkkäämistä olen yrittänyt aloittaa jo toista vuotta, ei ole nykäissyt mukaansa – vielä. Miekkailua olisi kiva kokeilla. En voi väittää, etten muka olisi hiukan heikkona elokuvien miekkailukohtauksiin. Enkä väitäkään.

8. Sami Oinonen - Monday, January 1, 2007

aika monen lajin kanssa on tullut rimpuiltua ja hauskaa on ollut, kunhan olen vain malttanut olla juoksematta tai hiihtämättä. Yksi laji, jota en ole vielä kokeillut, mutta haluaisin, on jääpurjehdus.

9. Petja Jäppinen - Monday, January 1, 2007

Yksi tuttu väitti nähneensä minun juosseen -70 luvun loppu puolella.
Pistin välit poikki saman tien.

10. Ms Zepander - Monday, January 1, 2007

Mäkin _mietin_ miekkailua jotain kolme vuotta sitten, ihan tosissaan ja oikeasti. Onneksi kohtaus meni ohi.

11. Angela - Monday, January 1, 2007

Hiihto! Ainoastaan enää järven jäällä! Viimeksi Levillä hiihto oli kuin syöksylaskua jonossa sieviksi kaverikasoiksi ladun varrelle…sitten opin jarruttamaan :D. Pitäisiköhän se miekkailu sittenkin unohtaa…?

Petja: Älä välitä, minua on luultu keihäänheittäjäksi…toivon hartaasti, että olin muka Mikaela Ingberg!

12. kervå - Monday, January 1, 2007

Moottoripyöräily… hmm… Eikös siihen tarvitse kortin? Korttia on yhtä vähän kuin körttiä. Eikä tällä iällä enää jaksa.

13. Petja Jäppinen - Monday, January 1, 2007

Minähän olen kyllä harjoittanut parikin liikuntalajia, mutta kun tuo hartia on ammuttu paskaksi jäi tämä pyöräily, ja sekin oli pitkään pois, sen jälkeen kun meni naama uusiksi onnettomuudessa, mutta en minä pyöräile pyöräilyn vuoksi, enkä ole koskaan tehnyt sitä liikunnan vuoksi, vaan koska se on ollut kätevä ja nopea tapa päästä paikasta a paikkaan b niin että voi välillä jäädä tien varteen kuvaamaan tai hetkessä vaihtaa suunnitelmaa.

14. Sami Oinonen - Monday, January 1, 2007

Petja: auts, pyrähdin eilen hieman, vähäisessä vaatetuksessa rantasaunaan, mutta minun oli pakko

Ms Zepander: Miekkailu on vielä irvokkaampaa välineurheilua kuin moottoripyöräily ja siinä tulee vielä kuumempi, ja jos todella haluaa mäiskiä toista kalvalla tai vastaavalla keskikehoon, niin miksei siirry suoraan nyrkkeilyyn tai kick-boxingiin

Angela: Pitäisi unohtaa ks. ed

kervå: Kortti on hyvä olla olemassa. Ei se ikä paljoa paina… miljoonat harlikkakuskit eivät voi olla väärässä

15. manki - Monday, January 1, 2007

lenkkeily On tylsää,paitsi jos oikein ärsyttää kaikkija on muutenki huono päivä..sit se ei oo tylsää.tai en kyllä sillonkaa lenkkeile,ku juoksen 😀 eli lenkkeily on tosiaan tylsää.paljon mielenkiintoisempia lajejaki löytyy

16. Sami Oinonen - Tuesday, January 2, 2007

manki: joo, en ollut tarkka termeissäni, lenkkeily vs. juoksu, mutta kun en harrasta kumpaakaan niin en tiedä mikä niiden ero on 🙂

Tämähän on vähän sama kun yrittäisi asiaan vihkiytymättömälle selventää mitä eroa on matkamoottoripyöräilyllä ja ratamoottoripyöräilyllä. Jos siis jotakuta kiinnostaisi …..

17. Petja Jäppinen - Tuesday, January 2, 2007

Moottoripyöräily yleensä on rumaa, ellei ole Enfildiä.

18. Sami Oinonen - Tuesday, January 2, 2007

noh noh…harvat meistä ovat ajaneet Enfieldillä, ja vielä harvemmat siellä missä pitää eli Intiassa ja jääneet vielä henkiin kertomaan siitä jälkipolville.

Ja harvojen isillä on vielä ollut Enfield, jonka poikansa löysi entisöitynä vajaan 40 vuoden jälkeen siitä, kun isänsä viimeisen kerran oli Friittalan nahkatakki päällä sillä pöristellyt 🙂

19. Petja Jäppinen - Tuesday, January 2, 2007

Mutta vain Enfieldillä ajaminen on kaunista.
Miksi ajaa, jos se on rumaa?

20. Sami Oinonen - Tuesday, January 2, 2007

öö…arvostan mielipidettäsi ja olen samaa mieltä Enfieldillä ajamisesta.

Mutta…eipä ole maailmassa juuri mitään hienompaa kuin ajaa moottoriradalla kahtaa sataa tiukka musta ajopuku päällä sadanviidenkymmenen hevosvoiman möyriessä haarojen välissä. Tai ehkä se, jos ajais kahtasataa viittäkymppiä

21. Petja Jäppinen - Tuesday, January 2, 2007

Ajattelehan tätä.
Istut erinomainen vaalea kesäpuku päällä Piombinon mololla, lämpömittari on 22 asteen kohdalla ja kevyt merituuli heiluttaa laiskasti päivän varjon reunahapsuja.
Keskipäivä on takana ja yöhön on vielä matkaa.
John Lobbin avokkaissa jalkasi lepää, kuin ei olisi ikinä kantanut sinua. Cortegianin paita koskettaa aistillisesti ihoasi, muistuttaen sinua viime yöstä.
Tarjoilija, joka näyttää aikuiseksi kasvaneelta Selma Hayekilta, on tuonut sinulle kylmän GT:n ja poistuu takaisin rantabaarin myyntikojuun lanteet keinuen. Tiukan trikoo-hameen vinoraita elää askelten tahdissa.
Sinulla on maailman kaikki aika ja juuri iholla tuntuva tuuli tulee Monte Christon suunnalta, suutelee ihoasi ja kantaa korviisi meridieselin raskaan äänen. Ojennat kätesi ja pikkusormen sinettisormus kolahtaa raskaasti lasin kylkeen, aurinko heijastuu sen kaiverruksen ajan satinoimasta pinnasta, tartut juomaan ja nostat sen huulillesi.
Elämä on.

22. P.A.A. - Tuesday, January 2, 2007

No eihän nyt juopotteleminen voita moottoripyörällä ajamista. Rumaa tai ei.

23. helanes - Tuesday, January 2, 2007

Tuleepa vain mieleen, että tuonkin, ja miksei tämänkin, kommentointiketjun aikana olisi ehtinyt harrastaa vaikka mitä ruumiinkulttuuria.
Omakseni olen ottanut halveksitun sauvakävelyn lähes päivittäin. Aina yhtä vaikea lähteä, melkein aina kuitenkin hauska seurata vaimon kanssa tapahtumia ja tapahtumattomuutta joen varrella, metsässä, kulttuurimaisemassa, aina hauska palata ja iskeä muutama isku nyrkkeilysäkkiin ennen suihkua ja kylmään altaaseen pulahtamista. Kirjoittajan ja nyt myös bloggaajan niska-hartia-seudun kivut helpottavat kummasti.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: