jump to navigation

Unelmia, maisemakuvia Tuesday, January 2, 2007

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

jatkoa keskusteluun lenkkeilystä. Petjan kauniiseen visioon jatkaisin vielä…

Havahdut, sillä kaukaa kuulet Enfieldin tutun putputuksen. Lähikuva viiksiisi, jotka nykivät hectormannimaiseen tapaansa. Lähikuva väräjävään vasempaan etusormeesi, jota koristaa mahtava sinettisormus. Sormus, jota tuo maailman seksikkäimpiin naisolentoihin kuuluvan Selma Hayekin kaltainen naistarjoilija salaa ihaili. Hän tietää sinut, ja olisi sinun oleva jos vain sanoisit ne maagiset sanat, jotka jo vuosisatoja ovat kaataneet hameväkeä Nairobista Färsaarille.

Enfieldin putputus voimistuu. Lähikuva vasempaan viikseesi. Se värisee kuin porakaivon kampi. Ylös-alas-ylös-alas. Odotettavissa on jotain sinulle tuttua, mutta katsoja ei tätä vielä tiedä. Lähikuva nelikymppistä esikuvaansa hieman enemmän miehiä nähneeseen tarjoilijattareen. Hänen on kuuma. Hän katsoo sinuun herkeämättä ja tajuaa pelin menetetyksi. Lähikuva hänen käteensä, joka puristaa pöytäliinaa pakonomaisesti.

Lähikuva lähestyvän moottoripyörän sylinteriin. Kamera lipuu naisen reiteen, sääreen, paljaaseen nilkkaan. Tämä kaunis marmorijalka on Enfieldin jalkatapilla. Naisen jalkaterä on valtava, mutta kuitenkin niin siro.

Nouset. Huomaat, että olet tahtomattasi ottanut juoksuaskelia. Motoriset jalkasi ovat kuin kaksikerroksisen bussin alakerta bussin törmätessä siltaan – jalkasi puskevat eteenpäin, mutta mielesi ei ole vieläkään tajunnut mitä on tapahtumassa.

Hän on täällä. Vaaleakutrinen nainen laskeutuu sykkivän Enfieldin sylistä heinäpellon raikkaana kuin suoraan Voguen mainoksesta.

Sinä tulit.”

“Minä olen nyt tässä”, kaunotar värisee.

“Lähdetään pelastamaan maailma. Pahat voodoomiehet ovat kidnapanneet Kongorian despoottihallitsija Gtulu-Geeko Gip van der Zaarin. Ei ole aikaa hukattavaksi.”

“Siis mennään rakkaani. Mutta…entäs Diana?”

Minä pystyn käymään älyllistä debattia vain yhden naisen kanssa kerrallaan. Vanha viidakon sanonta.”

“Oih.”

Advertisements

Comments»

1. Ms Zepander - Tuesday, January 2, 2007

HEI JÄTKÄT, TÄÄL ON VISSIIN JOKU JOKA TIETÄÄ “ne maagiset sanat, jotka jo vuosisatoja ovat kaataneet hameväkeä Nairobista Färsaarille.” KUUNNELKAA TARKKAAN NY!

2. Sami Oinonen - Tuesday, January 2, 2007

“Olen Mustanaamio”

3. Angela - Tuesday, January 2, 2007

“Mitä!! Whattt!!” Diana puuskahtaa ja manaa naisellisesti kiroten. “Taas se phantuumini on vaeltanut liian pitkälle! @#% @%&&¤!!” Diana loikkaa juuri sopivasti voimakkaiden jalkalihasten voimalla melkein puhumaan opetetun hevosensa selkään, sillä viittomakieli sopii vain kädellisille, ja karauttaa 683,3555556 kiloisen kauramoottorin liikkeelle, joka kiihdyttääkin hetkessä täyteen silmiä kirvelevään kiitolaukkaan.

Diana näkee jo kaukaa, että nyt ei kannata hukata sekuntiakaan. Ärsyttävä pitkäkoipi on jo onnistumaisillaan salakavalaan kaappaukseen, mutta Diana kurvaa ratsunsa Enfildin eteen. Viisaista viisain hepo potkaisee sen kumoon, kuin kärpäsen. BONKK! Pitkäsääri kompastuu häpeällisesti omiin koipiinsa huutaen AAAAAAAHHHHHHHHHHH!!! matkallaan maata kohti, sillä jopa hän tajuaa jo lennossa, että kohta sattuu. Diana kouraisee taidokkaasti Omansa vahvoille sopivasti treenatuille käsivarsilleen ja ridaa viettelevästi nauraen kohti luolaa.

“Pitkäsäärten on syytä varoa kun jurisopivanpituiset sääret hakevat Omansa, vanha viidakon sanonta.”

4. Sami Oinonen - Tuesday, January 2, 2007

Jopas loppui tarina Mustiksen kannalta nolonlaisesti. Ihme tosin, että Diana YK-kiireiltään ehtii miestään stalkkaamaan.

5. Angela - Wednesday, January 3, 2007

Ei Diana turhaan valinnut Mustistaan niiden lukuisien kosijoidensa seasta…tämä oli vain visio siitä mitä D tekisi jos M vaeltaISI liian lähelle pitkäsääriä tai blondeja 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: