jump to navigation

Napalmilla onnistut, sanoi Agentti Appelsiini Wednesday, January 3, 2007

Posted by Sami Oinonen in musiikki.
trackback

Sodanvastainen, eläinten oikeuksia ajava, yhteiskunnallisissa asioissa suorasanainen Napalm Death ei ole koskaan ujostellut seisoa uskomustensa takana.

Tiketti tiedottaa. Sodanvastaisuus on eittämättä kunnioitettava ominaisuus. Ja itsestään selvä sellainen, varsinkin jos bändin nimi on Agentti Appelsiini tai Napalmistinen Hengenlähtö. Tämä maineikas grindcore-bändi rynkyttää sisuskalut maata kiertävälle radalle Tavastialla tiistaina 16. tammikuuta. Minä en ole menossa, sillä haluan elää.

Jos minä perustaisin yhtyeen (asia josta haaveilen muuten joka ainoa päivä), yhden vain, niin minä nimeäisin sen tyylisuunnan mukaisesti:

Kullervo Harmaja & Koitereen Hurmeiset – avantgardistinen humppabändi Ilomantsista. Trio, jonka instrumentteina olisi suut täynnä kiviä, nippu lahnoja (tai kampeloita, saatavuudesta riippuen) sekä siansuolista punotut viikatebassot. Keikat huipentuisivat bändin jäsenten rituaaliseen shamaanikiemurteluun, jonka aikana uhrattaisiin amatsoneja skyyttiläisin uhrimenoin.

Nuorena kuulin muuten tarinan punkbändistä, jonka nimi oli ollut alunperin “Ilmaista Viinaa”, mutta Alko oli puuttunut asiaan ja bändi joutui muuttamaan nimensä. Sittemmin se tunnettiin nimellä “Kahvitarjoilu”. Liekö tämä urbaanilegenda, en tiedä.

Advertisements

Comments»

1. Paavo J. - Thursday, January 4, 2007

Melkein yhtä hyvä kuin nuo Kaksi Epäiltyä on myös yhtye “Iso tuoppi 5 mk” (tai joku muu häviävä summa, muisti voi heitellä), joka ymmärtääkseni on todellakin soitellut Suomen kapakoita. Suurella mutta jokaisen keikan alettua nopeasti heikkenevällä menestyksellä, luulisin.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: