jump to navigation

Kahvinjuojan taivas ja ikiluuppi Sunday, January 21, 2007

Posted by Sami Oinonen in brändit, kuluttaminen.
trackback

drinking-coffee-makes-you-happy.jpgManhattanilla on nyt, tällä hetkellä, tasan 197 Starbucks-kahvilaa. Joka korttelissa yksi, parhaimmissa useampia. Ja Lontoon ydinkeskustassakin nyt, tällä hetkellä, 168 kappaletta. Ihanaa.

Ei ole juuri mitään parempaa kuin käyskennellä kaupungilla kädessään höyryävä Cinnamon Double Tall Dolce Latte, tuudittautua hetkeksi hardcore-ikkunashoppailuun ja kävellä kulman taakse seuraavaan Starbucksiin ja tilata toinen samanlainen, mutta tällä kertaa ehkä kyytipojaksi vielä mustikkamuffinssi, tuudittautua hetkeksi hardcore-ikkunashoppailuun ja kävellä kulman taakse seuraavaan Starbucksiin ja tilata kolmas samanlainen, mutta tällä kertaa ehkä jäädä pläräilemään kahvilan musiikkitarjontaa, nousta ja kävellä kulman taakse seuraavaan ja…

“Nyt, tällä hetkellä”, on Starbucks-invaasiossa olennainen määritelmä, sillä yhtiö julkaisi juuri suunnitelman, jolla se aikoo tökätä nuppineulojaan esim. Lontooseen yhden kahdessa viikossa seuraavan kymmenen vuoden ajan.

Comments»

1. Kriisi - Monday, January 22, 2007

Tämä on kuin tehty sinulle:

🙂

2. Sami O - Monday, January 22, 2007

Vau! Tuo oli mahtava video. Totta, Starbuckseja on joskus hullunkurisen lähellä toisiaan. Houstonissa olen kyllä käynyt, mutten ole pannut merkille tuota. Ensi kerralla käyn molemmissa aivan varmasti!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: