jump to navigation

Talviselle retkelle ihanaiselle! Tuesday, February 13, 2007

Posted by Sami Oinonen in design.
trackback

mm-plastic-empire-cutlery-set.jpgTalven huippuhetkiin kuuluu huoleton sunnuntainen retki Seurasaaren jäillä. Ennen Seurasaaren ympärikävelyä kannattaa piipahtaa hetkeksi viereisten Pukkisaarten edustalle napakelkkailemaan. Ja sitten Seurasaarta kiertäessään pysähtyä hetkeksi kupille kuumaa kuparijuomaa kera sokeripullien.

Jos eväskoriin eksyy voileipiä tai muuta pikkusuolaista, kannattaa satsata myös kunnon ottimiin. Mutta hyviä retkiottimia on vain niin vaikea löytää. Sellaisia, jotka soveltuisivat juhlistamaan aurinkoisen talvisunnuntain piknikkiä ja toisaalta olemaan jäätämättä käsiä metallirungoillaan.

Hollantilainen suunnittelutoimisto Minale Maeda on oivaltanut ehkä ensimmäisenä, että retkiottimet voivat olla sekä kauniita että käytännöllisiä. Yrityksen arvokkaan näköinen muovista tehty norsunluusarja on retkiotinpöytähopeoiden kärkikastia, ellei peräti kategorian ainoa edustaja.

Näillä se retkipizzan jäätynyt bratwursti leikkautuu suit-sait ja kahviaddiktin kellastuneet hampaat hohtavat kilpaa ottimien kanssa. Kuvan Plastic Empire-ottimet ovat Minale Maedan Table Manners-kokoelmasta, josta löytyy muitakin kauniita arkielämän elävöittäjiä. Juhlaa!

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: