jump to navigation

Intialaisen ruokakulttuurin tuho Wednesday, February 14, 2007

Posted by Sami Oinonen in bizarre.
trackback

pizza-grannies-kick-butt.jpgOi ei. Nyt on kyllä Shiva, tuo mysteerinen ylijumala, inkarnoinut itsensä vääriin ihmishahmoihin tuhon ja luomisen kompleksisessa vimmassaan.

Bangalorelaiset nuoret neidit Padma (74v) ja Jayalaxmi Srinivasan (74v) starttasivat vuonna 2003 Pizza Havenin havaittuaan, että pizzat olivat hottia shittiä nuorison keskuudessa. Siitä lähtien tätien pizzatehdas on sylkenyt maukasta italianeinestä paikallisella otteella. Parin työnjakokin on selvä Padman (Accounts and PR Executive) hoitaessa tittelinsä mukaisesti visiot ja asiakasstrategiat ja Jayalaxmin (Chief Operations Officer) orkestroidessa keittiössä nuoret pizzapojat ojennukseen.

Dynaamisen duon pizzafabriikki on ollut ilmeisen kannattava hanke, sillä tädit ovat jo saaneet hankittua tonttimaan vanhojen päiviensä mummonmökille. IBN:n reportaasissa hehkutellaan “This awesome duo is set to give every italian mama a run for their money”.

Voi voi. Ja minä luulin, että Shiva on iätön, ääretön ja kaikki tietävä. Olisihan hänen pitänyt tietää, että tätä seuraa hampurilaiset ja sitä taasen heinäsirkat, kolajuomat, kallis bensa, nälänhätä, akne ja sen seitsemän muuta länsimaista vitsausta.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: