jump to navigation

Under Byen on rautaa! Wednesday, February 14, 2007

Posted by Sami Oinonen in überkuul, musiikki.
trackback

under-byen-by-libelia-de-splenter.jpg
Miten voi olla mahdollista, etten tätä päivää aiemmin koskaan ollut kuullut tanskalaisesta bändistä nimeltä Under Byen? Tämä vuodesta 1995 juuttien sydämiä hurmioon läpättänyt kahdeksikko kuulostaa mahtavalta. Siis, MAHTAVALTA. On suorastaan huutava vääryys, että tanskalaiset ovat omineet tämän hienon bändin itsellään jo yli vuosikymmenen ajan.

Bändin uusin albumi, viime vuonna ilmestynyt Samme Stof Som Stof, on pakko ostaa. Jopa indie-elitistien mekka, Pitchfork, uskaltautuu vallan innostumaan bändistä.

Kiitos insound.com, että jälleen kerran löysin kauttanne hienoa musiikkia. Helmikuu pelastettu. Mystisen hienoa nimikkobiisiä (mp3) voisi kuunnella vaikka hamaan tappiin asti. Ja lopussa huojuu saluunapiano ja saha vaikeroi. Vau!

UNDER BYEN: web, myspace, fansite

Advertisements

Comments»

1. Marjut - Thursday, February 15, 2007

Makuja on monia.

nimim. Vein levyn juuri divariin, onneksi ottivat.

2. Sami Oinonen - Thursday, February 15, 2007

Mitä! Vääräuskoinen! Sovitaanko niin, että haukut Under Byeniä omassa blogissasi, et täällä. Tämä blogi on nyt tällä päivämäärällä julistettu pyhäksi ja rikkumattomaksi Under Byenin mega-giga-fanisaitiksi.

Eli sovitaanko niin, että noita ikäviä kommentteja ko. bändistä ei tähän sitten tule yhtään. Härnätkää noita jumalolentoja vaikka omissa blogeissanne. Tässä blogissa saa kyllä kritisoida Sigur Rosia, mum’ia ja muita hipsterihipistelijöitä mielin määrin, sillä Under Byenin kilkutikalkutipostrokkiin heillä on vielä pitkä matka.

On se muuten hienoa, että flash-soittimet on keksitty. Kuuntelin tuon uuden levyn bändin levy-yhtiön saitilta, kaivoin cachesta tiedostot ja sujautin itUnesiin, metadatat tallella ja kaikki. Että nyt minulla on sitten heidän uusin levynsä. Tosin hieman heikkotasoisempana kuin virallinen. Audiofiilinä toki ostan alkuperäisen. Tietysti.

3. Marjut - Thursday, February 15, 2007

Sen saat käytettynä halvalla Popparienkelistä, tuskin sitä kukaan on sieltä ehtinyt ostaa. 🙂

4. Sami Oinonen - Thursday, February 15, 2007

Kiitti vinkistä, jahka pitkospuut Kirkkonummen ja Helsingin välillä ovat kohta taasen kunnossa saatan pistäytyä putiikissa.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: